Taşkesti Su nasıl bir su?

İçindekiler:

  1. Taşkesti Su nasıl bir su?
  2. Taşkesti su pH kaç?
  3. Buzdağı Su kime ait?
  4. Fuska su fabrikası kimin?
  5. Fuska su sağlıklı mi?

Taşkesti Su nasıl bir su?

Taşkesti suyun en doğal hali. Pırıl pırıl bir kaynaktan el değmeden doğal mineralli olarak üretime alınan ve sizlere ulaştırılanTaşkesti Su, Sağlık Bakanlığınca içerdiği mineraller ve kalsiyum sebebiyle içme suyunun dışında 'Doğal Mineralli Su' olarak adlandırılıyor.

Taşkesti su pH kaç?

Taşkesti Doğal Mineralli Su, Bolu Dağları'nın essiz florasından gelen ve mineraller açısından Türkiye'deki içilebilen sular arasında en yüksek değerlere sahip sulardan biri olması özelliğiyle, Sağlık Bakanlığı tarafından 'Doğal Mineralli Su' kategorisine layık görülmüştür. 8 pH değeri ve çok düşük sodyum değeri ile ...

Buzdağı Su kime ait?

Dolum Tesisinde incelemelerde bulunarak Sakarya'nın doğal kaynak açısından çok zengin bir alana sahip olduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, Buzdağı gibi ülke çapında isim yapmış ve kalitesini ispatlamış firmalarımızın ilimize her alanda büyük katkısı bulunduğunu belirterek Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul' ...

Fuska su fabrikası kimin?

KOÇBEY GROUP, Doğal Kaynak Suyu sektöründeki on yedi yıllık engin tecrübesini ve Türkiye'nin en geniş doğal kaynak suyu rezervlerine sahip olan Sapanca bölgesindeki tesisiyle “FUSKA” markası adı altında ulusal ve uluslararası pazarda yer almaktadır.

Fuska su sağlıklı mi?

Türkiye'deki tüm ruhsatlı su kaynaklarını içine alan raporda Sağlık Bakanlığı'nın laboratuvarlarında analizleri yapıldı. Bu raporlar, suların birbirleriyle kıyaslanmasını içerirken buna göre Fuska, en sağlıklı ve en içilebilir su seçildi. En kötü su ise İstanbul Maltepe'den çıkarılan Kuvars su, -11.651,18 puanla 172.