Digiturk ödemesi nereye yapılır?

İçindekiler:

  1. Digiturk ödemesi nereye yapılır?
  2. Digiturk fatura Ödeme Nasıl Yapılır?
  3. Digiturk neye bagli?
  4. Digitürk beIN Connect ücretli mi?
  5. Digiturk abone numarası nasıl öğrenilir?
  6. Digiturk kart numaramı nasıl öğrenebilirim?

Digiturk ödemesi nereye yapılır?

Ödemelerinizi DigiWeb online üyelik işlemleri bölümünden veya 73 73 numaralı Müşteri Hizmetlerini arayarak kredi kartınız ile yapabilirsiniz. PTT işlem noktalarında işlem ücreti: 8 TL olarak belirlenmiştir.

Digiturk fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Digiturk Müşteri Hizmetleri:Dilediğiniz zaman 0212 473 73 73 numaralı Digiturk Müşteri Hizmetlerini arayarak sesli yanıt sistemimizin yardımıyla kredi kartı fatura ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Digiturk neye bagli?

beIN MEDIA GROUP Dijital Televizyon Yayıncılığı (Pay-TV) Platformu Digiturk'ü satın aldı.

Digitürk beIN Connect ücretli mi?

Üstelik bu hizmetten yararlanmak için Digiturk'e üye olman yeterlidir. Digiturk üyeliğin dışında herhangi bir ücret yansıtılmamaktadır.(beIN Sports canlı maç yayınları hariçtir; canlı maç yayınlarını beIN Connect üzerinden takip edebilmek için Mobil Süper Lig servisini aktif etmen gerekir.

Digiturk abone numarası nasıl öğrenilir?

Üyelik numaramı nasıl öğrenebilirim? UYENO yazıp 3555'e Digiturk sistemine kayıtlı numaranızdan SMS göndererek öğrenebilirsiniz.

Digiturk kart numaramı nasıl öğrenebilirim?

"UYENO" yazıp 3555'e mesaj göndererek Digiturk abone numaranızı hemen öğrenebilirsiniz. Abone numaranız faturanız üzerinde de yer almaktadır. Eğer Online İşlemler Merkezi şifreniz varsa online işlem merkezinden Digiturk Abone Numaranızı kolaylıkla sorgulayabilirsiniz.