Turkcell aşım çözümü nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell aşım çözümü nasıl yapılır?
  2. Internet aşım nasıl kapatılır?
  3. Asim çözümü nedir?
  4. İnternet Asim 1GB nedir?
  5. Aşım çözümü ne demek?
  6. Vodafone dur özelliği nasıl yapılır?

Turkcell aşım çözümü nasıl yapılır?

Kullanımınızı kısıtlayarak durdurur ve sizi bilgilendirir. Kampanyaya “AKILLI FATURA” yazıp 2222'ye SMS göndererek katılabilirsiniz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 05 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Internet aşım nasıl kapatılır?

İnternet Aşım Paketi IPTAL INTERNET ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek , Konuşma Aşım Paketi IPTAL KONUSMA ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek, SMS Aşım Paketi IPTAL SMS ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek iptal edilebilir. Aynı zamanda paketler müşteri hizmetleri kanalından da iptal edilebilir.

Asim çözümü nedir?

Turkcell Aşım Çözümü, Turkcell'lilere rahat rahat konuşup azar azar ödeme olanağı sağlıyor. Cep telefonu kullanıcıları açısından devrim niteliğinde kabul edilen bu çözüm ilk kez ve sadece Turkcell tarafından sunuluyor.

İnternet Asim 1GB nedir?

Kullanımın devamı halinde aşım paketleri hattınıza tanımlanmaktadır. Paket aşımında yurt içi her yöne konuşma 250 dk'sı 10 TL, yurt içi her yöne SMS kullanımı 250 SMS 10 TL olacak şekilde ücretlendirilir. Buna ek olarak internet için paket aşımında her 1 GB kullanım 10 TL olarak faturanıza eklenir.

Aşım çözümü ne demek?

Turkcell'in müşteri memnuniyeti için geliştirdiği çözümlere bir yenisi eklendi. ... Otomatik olarak devreye giren Turkcell Aşım Çözümü ile paket bitiminden sonra her 30 dakika için 3TL ödenecek. Turkcell Aşım Çözümü, Turkcell'lilere rahat rahat konuşup azar azar ödeme olanağı sağlıyor.

Vodafone dur özelliği nasıl yapılır?

Vodafone'lular DURAN yazıp 7000'e mesaj atarak Duran Tarifelerin sağladığı hesabını bilme özgürlüğünden faydalanabiliyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ve online işlem gibi kanallarla ya da Vodafone Cep Merkezlerini ziyaret ederek Duran Tarife'ye geçmek mümkün oluyor.