Leke açıcı krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Leke açıcı krem ne işe yarar?
  2. Brightening Cream nasıl kullanilir?
  3. Brightening Cream ne demek?
  4. Brightening Exfoliating Cleanser nasıl kullanılır?
  5. HOMM ballı krem nasıl kullanılır?
  6. HOMM nemlendirici krem ne işe yarar?

Leke açıcı krem ne işe yarar?

Cilt beyazlatıcı leke kremi nedir? Cilt beyazlatıcı leke giderici krem, cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırır ve yüzü daha aydınlık hale getirir. Bunun dışında güneş gibi faktörler ile ciltte oluşan kızarıklık ve lekelerin yok olmasını sağlar. Yaz aylarında güneşe maruz kalan cildimiz lekelenmeye başlar.

Brightening Cream nasıl kullanilir?

Kullanımı: Uygulamadan önce cildinizi iyice temizleyin. 2-3 damla alarak önce tampon hareketlerle sonra yuvarlak hareketlerle tüm yüzünüze uygulayın. Sabah akşam düzenli kullanılması tavsiye edilir. Gün içinde, üzerine mutlaka UV koruma filtreli Dr.

Brightening Cream ne demek?

Neostrata Brightening Cream Hiperpigmentasyon Cilt Leke Kremi SPF15 güneş, yaş, hamilelik, doğum kontrol hapları gibi değişik sebepler ile ortaya çıkan koyu cilt lekelerinde kullanılır. Arbutin renk maddesi üretimini azaltan etkilere sahiptir. ... Eğer lekeler yaygın ise tüm cilt üzerine sürülebilir.

Brightening Exfoliating Cleanser nasıl kullanılır?

Kullanım Talimatı: Günde 2 kere kullanıma uygundur. Temiz parmak uçlarınıza az miktarda alın ve nemli cilde yukarı doğru dairesel hareketlerle nazikçe uygulayın. Göz çevresiyle direkt temasından kaçının. İyice durulayın veya nemli bir havlu yardımıyla temizleyin.

HOMM ballı krem nasıl kullanılır?

Zeytinyağı, sarı kantaron yağı ve badem yağı besleyici etki sağlayarak iyileşmeyi hızlandırır.B5 vitamini hücre yenilenmesine katkı sağlar. Kullanım Şekli: Vücudunuzda ihtiyaç duyulan bölgeye kalın bir tabaka halinde nazikçe uygulayınız. Günde 2 defa kullanınız.

HOMM nemlendirici krem ne işe yarar?

Kuru deri tedavisinde, normal derinin günlük bakımının sürdürülmesinde ve birçok deri hastalığının yan tedavisi olarak kullanılmaktadır.