Corega diş macunu var mı?

İçindekiler:

  1. Corega diş macunu var mı?
  2. Protez diş neyle temizlenir?
  3. Protez dişler nasıl muhafaza edilir?
  4. Corega Diş Macunu kimin?
  5. Corega Yapiştirici nasıl kullanılır?
  6. Protez diş gece çıkarılmalı mı?
  7. Corega Diş yapıştırıcı nasıl çıkar?
  8. Corega maksimum kontrol nasıl kullanılır?

Corega diş macunu var mı?

Kullanıcılarına çok geniş bir ürün yelpazesi sunan Corega'nın diş macunları arasından ihtiyacınız olan ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Diş macunu çeşitleri arasında farklı aromalar, klorsuz macunlar ve diş etini koruyan macunlar bulunur. Corega markası, diş macunlarını yüksek kalite ile kullanıcılarına sunar.

Protez diş neyle temizlenir?

Sabunlu su veya özel üretilmiş ürünler tercih edilmelidir. Protezi temizlerken deterjan, çamaşır suyu gibi kimyasallar kesinlikle kullanılmamalıdır. Piyasada mevcut olan protez temizleme tabletlerinde protezlerin haftada 2 kez sabaha kadar bekletilmesi gerekmektedir.

Protez dişler nasıl muhafaza edilir?

Diş Protezi Nasıl Saklanır? Diş protezi nemli tutulmazsa eğrilerek düzgün şeklini kaybedebilir. Bu nedenle diş protezinizi takmadığınız zamanlarda saklama kutusu içerisinde solüsyonda ya da suda saklamalısınız. Eğer diş proteziniz metal parçalara sahipse en doğru saklama önerisi için diş hekiminize danışmalısınız.

Corega Diş Macunu kimin?

Corega diş protezi yapışkanı ve bakımı markasıdır. Şu an GlaxoSmithKline şirketine aittir.

Corega Yapiştirici nasıl kullanılır?

Corega Yastık Konforu Yapıştırıcı Krem Kullanımı
  1. Protezinizi temizleyin ve kurulayın.
  2. Ürünü, protezinizin kenarlarına çok yakın olmayacak şekilde uygulayın.Üst protez: Devam eden uzun çizgi halinde uygulayın. ...
  3. Protezinizi ağzınıza yerleştirmeden önce ağzınızı su ile çalkalayın.
Daha fazla öğe...

Protez diş gece çıkarılmalı mı?

Tam protezlerin temizliğine özen gösterilmeli, temizlik hiçbir şekilde kaynar su ile yapılmamalıdır. Gece yatarken protez ağızdan çıkarılmalı ve özel bir kap içerisinde muhaza edilmelidir. Bunların yanında takıp çıkarırken ya da temizlerken düşürme durumunda kırılgan olduğu unutulmamalı, dikkatli olunmalıdır.

Corega Diş yapıştırıcı nasıl çıkar?

Protezi çıkarırken,
  1. Ağzınızı ılık su ile çalkalayın.
  2. Protezi yavaşça çıkartın.
  3. Protezinizin üzerindeki ve ağzınızdaki yapıştırıcı krem kalıntılarını ılık su ve yumuşak, nemli bir fırça yardımıyla temizleyin.
  4. Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet yardımıyla protezinizi temizleyin.

Corega maksimum kontrol nasıl kullanılır?

Corega Maksimum Kontrol'ü diş protezinizin her iki tarafına birer şerit halinde uygulayın. Diş protezinizi ağzınıza yerleştirmeden önce ağzınızı su ile çalkalayın. Diş protezinizi ağzınıza yerleştirin, sabit bir şekilde tutun ve birkaç saniye bastırarak yerine oturmasını sağlayın.