Evde internet neden kesilir?

İçindekiler:

  1. Evde internet neden kesilir?
  2. İnternet baglantisi neden kesilir?
  3. Modem yazılımım güncel mi?
  4. Ev interneti nasıl kapatabilirim?

Evde internet neden kesilir?

İnternetiniz kesildiyse bunun birkaç sebebi olabilir: Modem ile ilgili bir çalışma veya bağlantı problemi yaşanıyor olabilir. Bilgisayarınız modeme bağlanmakta güçlük çekiyorsa internetiniz kesilebilir. Faturanız ödenmediğinden dolayı internet kesilmiş olabilir.

İnternet baglantisi neden kesilir?

DSL bağlantısı yok” sorununa Wi-Fi modeminize bağlı kablolar neden oluyor olabilir. Bu nedenle DSL bağlantısını sağlayan telefon hattınız üzerinden çalışan ve modeme bağlı olan tüm kabloları kontrol etmeli ve olası sorunlarda yeni bir kablo ile bağlantıyı güçlendirmelisiniz.

Modem yazılımım güncel mi?

Cihazınızın arayüzüne erişim sağladıktan sonra sırasıyla Bakım > Yazılım Güncelleme adımlarını takip ediniz. Bu ekrandaki yazılım sürümü "Cihaz Güncel Yazılımları" sayfasındaki yazılımdan farklı ise güncel değildir. İlgili sayfadan güncelleme adımlarını takip ederek güncelleme işlemini yapabilirsiniz.

Ev interneti nasıl kapatabilirim?

İnternet abonelik iptal talebi, Abone/Hizmet numarası, güncel iletişim bilgileri, imzalanmış ve önlü-arkalı kimlik fotokopinizin bulunduğu bir dilekçe ile 0212 216 55 60 numaralı faks numarasına gönderebilirsiniz.