Birun Aktaş kimdir?

İçindekiler:

  1. Birun Aktaş kimdir?
  2. Erhan Aktaş kimdir nerelidir?
  3. Denizcan Aktas ne mezunu?
  4. Erhan Aktaş ne mezunu?
  5. Mehmet Okuyan Kuran meali ne zaman çıkacak?
  6. Mehmet Okuyan Hoca hangi kanalda?
  7. Deniz Can Aktas hangi dizide oynadi?
  8. Alp Öztürk Hangi Dizi?

Birun Aktaş kimdir?

Birün Aktaş sunucudur. TV8 ekranlarında 'Aklımdaki Sorular' programını sunmaktadır. Sosyal medya hesabını da aktif şekilde kullanan Birün Aktaş'ın İnstagram'da 8 bin takipçisi bulunurken Twitter hesabında ise yaklaşık 600 küsur takipçisi bulunmaktadır.

Erhan Aktaş kimdir nerelidir?

1958'de Eleşkirt/Ağrı'da doğdu. Orta ve Lise öğrenimini Ankara'da yaptı. ... Ankara Üniversitesi Tömer ve beş yıl medrese hocası olmak üzere toplamda 15 yıl Arapça eğitimi aldı. Yaklaşık 20 yıl İktibas Dergisi'nde makale yazdı ve yıllarca yazı işleri müdürlüğü yaptı.

Denizcan Aktas ne mezunu?

Doğma büyüme İstanbullu olan Deniz Can Aktaş aslen Kastamonu İnebolu'ludur. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan genç oyuncu, kariyerine 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile adım atmıştır.

Erhan Aktaş ne mezunu?

1982 Erzincan doğumlu. İlköğretim ve Liseyi Erzincan'da tamamladı. 2007 de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Mehmet Okuyan Kuran meali ne zaman çıkacak?

Kitap yayın tarihi, 2021'dir.

Mehmet Okuyan Hoca hangi kanalda?

Mehmet okuyan bu yıl mübarek Ramazan ayında iftar vakti Habertürk kanalında olacak. Okuyan, her gün iftar öncesi yayınlanacak olan programında Kur'an-ı Kerim'in namaz sureleri olarak bilinen sureler ile 30. cüz ve Yasin, Mülk ve Nebe gibi çok okunan surelerin tefsirine yer verecek.

Deniz Can Aktas hangi dizide oynadi?

Aşk Ağlatır2019 Menajerimi Araşu tarihten beri: 2020Hayat Bazen Tatlıdır20Tatlı Küçük Yalancılar2015Nerdesin Biraderşu tarihten beri: 2017 Deniz Can Aktaş/TV şovları

Alp Öztürk Hangi Dizi?

Deniz Can Aktaş'ın Avlu dizisinde oynadığı Alp Öztürk karakterinin kısa açıklaması ve resmi.