Lierac Phytolastil Jel hamilelikte kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Lierac Phytolastil Jel hamilelikte kullanılır mı?
  2. Hamilelikte çatlak kremi ne zaman kullanilmaya başlanmalı?
  3. Bio Oil gebelikte kullanılır mı?
  4. Lierac kaçıncı aydan itibaren kullanılmalı?
  5. Retinyl Palmitate hamilelikte kullanılır mı?
  6. Bio-Oil içeriğinde ne var?

Lierac Phytolastil Jel hamilelikte kullanılır mı?

Phytolastil jel ciltte oluşan çatlakların oluşumunun önlenmesine yardımcı bakım sağlar. Phytolastil jel, hamileliğin 4. ayından itibaren bacak, karın ve göğüste kullanılabilir. Phytolastil jel, Düzenli olarak sabah ve akşam haricen kullanılmalıdır.

Hamilelikte çatlak kremi ne zaman kullanilmaya başlanmalı?

Çatlak kremi kullanımı hamileliğin 4 ve 5. aylarından itibaren tavsiye edilmektedir. Çoğu üründe olduğu gibi, çatlak kremlerinin de etki edebilmesi için düzenli kullanımın önemli olduğu söylenmektedir.

Bio Oil gebelikte kullanılır mı?

İçeriğindeki doğal bitki özleri (Papatya, Biberiye, Kalendula, Lavanta Çiçeği), A ve E vitaminleri ile cilde ihtiyacı olan nemi sağlamaya, çatlak ve yara izi görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur. Hamilelik döneminde 4. ayın başlangıcından itibaren kullanılması tavsiye edilir. Paraben içermez.

Lierac kaçıncı aydan itibaren kullanılmalı?

Kullanım Süresi: Lierac Phytolastil çatlak bakım jelini ürünün kapağı açılması itibariyle 6 ay kullanabilirsiniz. Kullanım Şekli: Lierac Phytolastil çatlak bakım jeli, göğüs, karın, kalça ve basen bölgesinde kullanıma uygundur. Günde 1 kez kullanılması önerilir.

Retinyl Palmitate hamilelikte kullanılır mı?

Retinoidler (retin-a, retinol, retinil palmitat, accutane gibi A vitamini türevleri), hidrokinon, salisilik asit ve benzoil peroksit de hamilelikte kaçınılması gereken içeriklerdir.

Bio-Oil içeriğinde ne var?

İçerik: Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Anthemis Nobilis Flower Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Glycine Soja Oil, BHT, Bisabolol, ...