Kayıp kimlik gazete ilanı nasıl verilir?

İçindekiler:

  1. Kayıp kimlik gazete ilanı nasıl verilir?
  2. Nüfus cüzdanı kayıp ilanı hangi gazeteye verilir?
  3. Kayıp kimlik HES kodu nasıl alınır?
  4. Eski TC kimlikle HES kodu nasıl alınır?
  5. Gazeteye kayıp ilanı vermek ne kadar?

Kayıp kimlik gazete ilanı nasıl verilir?

Nüfus cüzdanı kayıp ilanı vermek için bir gazeteyi ya da haber ajansını aramanıza gerek yok. Arama motorlarını kullanarak ulusal gazetelerin kayıp ilanı sayfalarına internet üzerinden kayıt ilanı verebilirsiniz. Kayıp ilanı ücreti yayın yapılacak bölgeye göre 8 ila 50 lira arasında değişmektedir.

Nüfus cüzdanı kayıp ilanı hangi gazeteye verilir?

Kayıp ilanları ulusal gazetelere (Hürriyet, Sabah, Posta) Türkiye geneli baskı veya yerel baskı olarak (Ankara baskısı, İzmir baskısı gibi) verilebilir.

Kayıp kimlik HES kodu nasıl alınır?

2023 kısa numarasına sırasıyla aralarında boşluk bırakarak HES KİMLİKNO GEÇİCİKİMLİKBELGENOSON4HANE GEÇERLİLİKSÜRESİ(GÜN) yazıp SMS göndermeniz durumunda HES kodunuzu alabilirsiniz.

Eski TC kimlikle HES kodu nasıl alınır?

HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve Kod Geçerlilik Süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023'e kısa mesaj (SMS) olarak gönderilir.

Gazeteye kayıp ilanı vermek ne kadar?

Kimlik, nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport, öğrenci kimliği ve diploma benzeri belgelerinizi kaybettiğiniz takdirde gazeteye ilan vermek zorundasınız ve gazeteye kayıp ilanı verme ücreti sadece kelimesi 3,55 TL'den başlayan fiyatlarla…