Nargile Tütününde buz nedir?

İçindekiler:

  1. Nargile Tütününde buz nedir?
  2. Nargile tütünü hangi ülkede?
  3. Nargilenin yanında ne iyi gider?
  4. En iyi nargile aroması nedir?
  5. Nargile hangi ulkede en cok nerede Iciliyor?
  6. Nargile Tütünü içinde neler var?
  7. Nargile içerken nelere dikkat etmeli?

Nargile Tütününde buz nedir?

Buzlar nargile suyunu soğutarak su içerisinden geçen dumanın da soğumasını sağlar ve bu sayede keyifli bir içim sunar.

Nargile tütünü hangi ülkede?

Farklı inanış biçimleri ve adetleri ile batılı popülasyonun çokça ilgi odağı haline gelen Hindistan aslında nargilenin de anavatanı. “Nargil” anlamına gelen hindistan cevizinin üzerindeki tütün benzeri tabakanın yakılıp içine de çubuk sokularak içilmesi ile ilk nargile burada ortaya çıkmıştır.

Nargilenin yanında ne iyi gider?

O yüzden nargilenin közündeki ateş gibi içi yananlar için nargilenin yanında limonata iyi gider. Osmanbey nargile kafelerde, loungelerde meyve çaylarıyla zengin aromalar içinden de tercihinizi yapabilirsiniz. Bunların başında da olmazsa olmaz, tiryakisi bol elma çayı ya da kuşburnu gelir.

En iyi nargile aroması nedir?

En Çok Sevilen Nargile Aroması Karışımları Bal – süt – muz – tarçın aromalı nargile. Böğürtlen – üzüm – çilek – karpuz aromalı nargile. Vişne – nane aromalı nargile.

Nargile hangi ulkede en cok nerede Iciliyor?

Dünya da nargile tüketiminin başında Hindistan gelmektedir.

Nargile Tütünü içinde neler var?

Nargile dumanı önemli ölçüde katran, nikotin ve karbonmonoksit içerir. Sigarada da olduğu bilinen ve kanser yapıcı olan polisiklik aromatik hidrokarbonlar, arsen, krom, kurşun ve nikel (sigarandan çok fazla) nargile dumanında bulunmaktadır. Gliserin nemli tutan madde olarak nargile tütünü karışımına eklenmektedir.

Nargile içerken nelere dikkat etmeli?

Nargileyi İçinize Çekerken Dikkat! Nargile içerken nefes alır gibi çekmeniz gerekir. Böylece nargile içerken ağzınızda birken dumandaki aroma tatı damağınızda hoş bir tat bırakır. Nargile dumanı sigara gibi derin derin ciğerlere kadar çekilmez...! Nargileyi uzun ve sık aralıklar ile çekmeyin.