Samsung M62 ne zaman Türkiyeye gelecek?

İçindekiler:

  1. Samsung M62 ne zaman Türkiyeye gelecek?
  2. Samsung Galaxy M62 ne zaman gelecek?
  3. Samsung A serisi ne demek?
  4. Samsung F62 ne zaman çıkacak?

Samsung M62 ne zaman Türkiyeye gelecek?

Samsung Galaxy M62, aktarılanlara göre 25W hızlı şarj desteğine sahip olan 7.000 mAh değerinde bir batarya ile gelecek. Mavi, siyah ve yeşil renklerle geleceği söylenen dört kameralı telefon, çeşitli çevrimiçi perakendecilere göre 3 Mart'ta satışa çıkacak.

Samsung Galaxy M62 ne zaman gelecek?

Akıllı telefon Hindistan dışında Samsung Galaxy M62 ismiyle raflardaki yerini alacak. Galaxy M62'nin piyasaya çıkışı için de çok uzun bir süre boyunca beklemek gerekmeyecek. Akıllı telefon 3 Mart itibarıyla kullanıcılarla buluşmaya başlayacak.

Samsung A serisi ne demek?

Samsung Galaxy S serisi, amiral gemisi telefonlarını adlandırmak için kullandığı sürdüğü seridir. ... Samsung Galaxy A serisi ise şirketin orta-üst segment akıllı telefonlarını barındırıyor ve bu cihazların teknik özellikleri, Samsung Galaxy S serisine oranla biraz daha kırpılmış oluyor.

Samsung F62 ne zaman çıkacak?

Android 11 işletim sistemi ile kutudan çıkan cihazda arayüz olarak One UI 3.1 çalışıyor. 22 Şubat tarihinde satışa çıkacak olan Galaxy F62'nin 6GB RAM içeren sürümü 330 dolardan, 8GB RAM içeren sürümü ise 360 dolardan satılacak.