Hesap karti ne demek?

İçindekiler:

  1. Hesap karti ne demek?
  2. Yapı Kredi banka kartı başvurusu nasıl yapılır?
  3. Banka kartı ve kredi kartı nedir?
  4. TL kart nasıl alınır?

Hesap karti ne demek?

Banka hesap kartları (debit card), hesabınızdaki para ile işlem yapmanızı sağlayan kartlardır. ... Özetle banka hesap kartları, genellikle borçlandırmayan, hesabınızda bulunan para kadar harcama ve para çekme işlemi yapabildiğiniz, arkasında bir banka mevduat hesabı bulunan kartlardır.

Yapı Kredi banka kartı başvurusu nasıl yapılır?

TLcard dünyasında siz de yerinizi almak istiyorsanız; Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Yapı Kredi Mobil'den hemen başvurabilir, size en yakın Yapı Kredi Şubesi'ni ziyaret edebilir veya 4 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilirsiniz.

Banka kartı ve kredi kartı nedir?

Kredi/Banka Kartı: Farkları Neler? Debit kart, bir şey ödemek için kendi paranızı kullanır, yani doğrudan banka hesabınızdan para çekilir. ... Kredi kartı kullanarak ödeme yaptığınızda ise kendi paranızı kullanmak yerine, satın alma işlemini karşılamak için bir borç verenden borç almış olursunuz.

TL kart nasıl alınır?

TLcard'a nasıl başvurabilirsiniz? TLcard'a hemen başvurmak için Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi'ni veya Yapı Kredi Mobil'i ziyaret edebilir, Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilir ya da size en yakın şubemize uğrayabilirsiniz. TLcard'a Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden başvurmak için hemen tıklayın!