Mavi su Biohira nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Mavi su Biohira nasıl kullanılır?
  2. Biohira ne işe yarar?
  3. Mavi su zararları nelerdir?
  4. URAW Mavi serum kaç damla kullanılır?

Mavi su Biohira nasıl kullanılır?

Biohira mavi iksir kullanımı oldukça basittir. Temiz saça uygulanması gerek orijinal mavi iksir günde 1 defa duştan önce veya temiz ilgili bölgeye 5-6 damla damlatılarak kullanılmaktadır. Bundan sonrasında ise ilgili bölge yıkanmaz ve bekletilir.

Biohira ne işe yarar?

Biohira Mavi Su Saç Bakım Serumu Ne İşe Yarar? Biohira Mavi Su Saç Bakım Serumu Yeni Saç Kökleri Oluşmasına Yarıdmcı Olur. Dökülmüş veya Zayıf Saçların Kuvvetli Çıkmasını Sağlar. Saç derisindeki Köklerin Canlanmasını Sağlar.

Mavi su zararları nelerdir?

Türk Kardiyoloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Okuyan, "Mavi suyun ciddi tansiyon düşüklüğü yapabileceği ve özellikle riskli hastalarda büyük sorunlara yol açabileceği unutulmamalıdır" diyerek, risk grubunda olan kişileri kalp krizine karşı uyardı.

URAW Mavi serum kaç damla kullanılır?

Su Teresi Yaprak Özü:Saçlar için mükemmel bir bakım sağlarken saçların dökülmesini önler. Uraw Mavi Serum Forte Kullanımı: Temiz ve hafif nemli saça 2-3 damla Mavi Serum Forte damlatın ve Saç diplerine friksiyon (kafa derisi ovalayarak masaj) yaparak uygulayın. Günde 2 defa kullanılması tavsiye edilir.