Nibulen tırnak cilası ne kadar süre kullanılır?

İçindekiler:

  1. Nibulen tırnak cilası ne kadar süre kullanılır?
  2. Tırnak mantar ilacı nasıl kullanılır?
  3. Siroksil cila nasıl kullanılır?
  4. Tırnak cilası ne işe yarar?
  5. Mantar tırnak nasıl beyazlatılır?

Nibulen tırnak cilası ne kadar süre kullanılır?

Tırnağın etkin maddeye doyması sağlanır. Uygulama tedavinin 2. ayında haftada 2 kez'den az olmamak kaydıyla ve 3. aydan itibaren haftada 1 kez olacak şekilde azaltılabilir. Uygulama süresi enfeksiyonun şiddetine bağlıdır, fakat altı aylık tedavi süresi aşılmamalıdır.

Tırnak mantar ilacı nasıl kullanılır?

Kullanım Bilgileri Tırnak yüzeyini haftada bir törpüleyin. Kullanım sonrası törpüyü atın. Sıvıyı etkilenen tırnağa günde bir kez uygulayın. Tedaviye 3 hafta devam edin.

Siroksil cila nasıl kullanılır?

Başka bir şekilde önerilmedikçe, SİROKSİL tırnak cilası, hasta tırnağa ilk ay günaşırı olarak ince bir tabaka halinde sürülür. Tırnağın etkin maddeye doyması sağlanır. Uygulama tedavinin 2. ayında haftada 2 kezden az olmamak kaydıyla ve 3. aydan itibaren haftada 1 kez olacak şekilde azaltılabilir.

Tırnak cilası ne işe yarar?

Tırnak bakım işlemi için gerekli olan süre içerisinde oje kullanılmaksızın bakımlı görünen tırnaklara kavuşmanızı sağlar. Oje sürmekten yorgun düşmüş, sararmış tırnaklarınızın üzerini ince bir tabaka halinde kapatarak çirkin görüntülerin uzaklaştırılmasını sağlar.

Mantar tırnak nasıl beyazlatılır?

Sirkeyle tırnak beyazlatma işleminin bir diğer faydası ise sirkenin mantar önleyici özelliği sayesinde mantardan korumasıdır. Yarım bardak elma sirkesini ılık suyla karıştırıp 20 dakika tırnaklarınızı bu karışım içerisinde bekletin. 20 dakika sonra tırnaklarınızı kurulayın.