Bugatti La Voiture Noire kaç bg?

İçindekiler:

  1. Bugatti La Voiture Noire kaç bg?
  2. Bugatti La Voiture Noire Dünyada kaç tane üretildi?
  3. Bugatti La Voiture Noire kimlerde var?
  4. Bugatti kaç kilometre hıza çıkıyor?
  5. Bugatti La voiture kaç TL?
  6. Bugattiyi kim aldı?
  7. Bugatti yeni arabası kaç basıyor?
  8. Dünyanın en pahalı arabası kim aldı?

Bugatti La Voiture Noire kaç bg?

El ile üretilmiş karbon fiber gövdesi ile dikkat çeken La Voiture Noire, Divo gibi araçların izinden gitse de münhasırlık seviyesini daha da yukarıya taşıyor. Bu motor 1500 beygir gücü ve 1600 Nm tork üretebiliyor.

Bugatti La Voiture Noire Dünyada kaç tane üretildi?

Lüks kavramına yeni bir anlayış getiren Bugatti La Voiture Noire, sadece bir adet üretildi. Bu yeni otomobil, markanın Type 57 SC Atlantic modelinin modern bir versiyonu olarak yorumlanıyor.

Bugatti La Voiture Noire kimlerde var?

Bugatti markasının 2019 yılındaki Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenen sadece bir adet üretilecek olan otomobili olan La Voiture Noire'nin sahibi belli oldu. İtalya'nın Serie A takımlarından Juventus'ta forma giyen eski Real Madrid futbolcusu Cristiano Ronaldo bu efsane otomobili satın aldı!

Bugatti kaç kilometre hıza çıkıyor?

Ünlü hiper spor otomobil üreticisi Bugatti, 1850 beygir güç ve 1850 Nm tork üreten, 0'dan 100 km/s hıza 2.17 saniyede ulaşan, 1270 kg ağırlığında ve 500 km/s hız yapabilen pist odaklı otomobili Bolide'yi tanıttı.

Bugatti La voiture kaç TL?

Aracın üretim versiyonu da bugün itibariyle karşımızda. Satılacağı iyat ise 11 milyon Euro (13.4 milyon dolar) şeklinde açıklanıyor. Bu da Türk Lirası ile düşündüğümüz zaman 116 milyon TL'ye denk gelen bir fiyat oluyor.

Bugattiyi kim aldı?

Alman otomotiv devi Volkswagen, lüks otomobil segmentinde bulunan Bugatti'yi satma kararı aldı. İngiltere'nin saygın gazetelerinden Financial Times, Volkswagen'in lüks otomobil segmentinde yer alan markası Bugatti'yi Hırvat “elektrikli süperaraç” markası Rimac Automobili'ye satma kararı aldığını duyurdu.

Bugatti yeni arabası kaç basıyor?

Fransız süperspor otomobil üreticisi Bugatti, bin 825 beygir gücündeki yeni otomobilini tanıttı. Bolide isimli spor otomobilin sadece pistlerde asfalta çıkabileceği açıklandı. Bin 240 kilogram ağırlığındaki otomobil, 0-100 km/s hızlanmasını 2.17 saniyede, 0-200 km/s ivmelenmesine ise 4.36 saniye içinde tamamlıyor.

Dünyanın en pahalı arabası kim aldı?

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen 34 yaşındaki Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun, dünyanın en pahalı arabası olarak gösterilen Bugatti La Voiture Noire'yi satın aldığı belirtildi.