Maksimum ne anlamına gelir?

İçindekiler:

  1. Maksimum ne anlamına gelir?
  2. Maxımum kart nedir?
  3. Iş Bankası MaxiPuan ne işe yarar?
  4. Iş Bankası Maximum nedir?
  5. Maximum kartı ne işe yarar?
  6. Maximum Pati kart ne işe yarar?
  7. Iş Bankası Maximum Kart yıllık aidatı ne kadar?
  8. Hangi kartlar Maximum?
  9. Pati kart ne ise yarar?
  10. MaxiPuan hangi kart?

Maksimum ne anlamına gelir?

Maksimum en çok ne demek? En büyük, en yüksek, en çok, azami, maksimal. Değişebilen bir niceliğin varabileceği en yüksek olan (sınır), azami, maksimal. Verilen bir durum için elde edilebilecek en büyük değer.

Maxımum kart nedir?

Maximum Aidatsız Kart ile Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerinizde MaxiPuan kazanıp kazandığınız MaxiPuanlar ile Maximum üye işyerlerinden dilediğiniz an bedava alışveriş yapabilir, taksit imkânlarından da faydalanabilirsiniz. Yıllık kart ücreti ödemezsiniz.

Iş Bankası MaxiPuan ne işe yarar?

İş Bankası ile anlaşmalı üye yerlerinde Maximum kart ile alışveriş yaptığınızda kazandığınız sanal puanlara maxipuan ismi verilmektedir. Tıpkı Türk Lirası gibi hesaplanan ve örneğin 10 maxipuanın 10 TL denk geldiği bu sistem sadece anlaşmalı üye yerlerinde geçerlidir.

Iş Bankası Maximum nedir?

Maximum Mobil ücretsiz yüklenebilen ve kullanılabilen bir uygulamadır. ... İş Bankası kart sahibi müşterilerine özel fırsatlardan yararlanmak için Kartlarım menüsü altından "İş Bankası Kredi Kartına Başvur” alanından anında kart başvurusu yapabilir ve Maximum Mobil uygulaması ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

Maximum kartı ne işe yarar?

Maximum Kart'ınız ile tüm Bankamatiklerden vadesiz hesabınıza ulaşabilir, Bankamatik Kartı'nızla yaptığınız para çekme, para yatırma ve daha birçok işlemi Maximum Kart'ınızla da yapabilirsiniz.

Maximum Pati kart ne işe yarar?

Maximum Pati Kart tüm Maximum özelliklerine sahiptir. ... Tüm alışverişlerinizde MaxiPuan kazanırken; veteriner ve evcil hayvan mağazası alışverişlerinizde ilave %3* Pati MaxiPuan biriktirebilir, kazandığınız MaxiPuanları ve Pati MaxiPuanları Maximum üye işyerlerinde ve Maximum Mobil uygulamasında kullanabilirsiniz.

Iş Bankası Maximum Kart yıllık aidatı ne kadar?

İş Bankası'nın en çok kullanılan kredi kartı olan Maximum kredi kartı için MasterCard logolu olanların yıllık aidat tutarları şu şekildedir; Maximum Gold kartın yıllık ücreti 88 Türk lirasıdır. Yine aynı kartın temassız işlem özelliğine sahip olanı 88₺ yıllık aidat ücreti ile fiyatlandırılmıştır.

Hangi kartlar Maximum?

Kartlar
  • Maximum Kart. Alışveriş keyfini ve hayatı maksimumda yaşamak isteyenlerin kartı! ...
  • Dijital Bankamatik Kartı ...
  • 1907 FB Maximum Gaming Kart. ...
  • Maximum Gold Kart. ...
  • Maximum Genç kredi kartı ...
  • Maximum Pati Kart. ...
  • Maximum Platinum Kart. ...
  • Maximum Aidatsız Kart.
Daha fazla öğe...

Pati kart ne ise yarar?

Tüm alışverişlerinizde MaxiPuan kazanırken; veteriner ve petshop alışverişlerinizde ilave %3* Pati MaxiPuan biriktirebilir, kazandığınız MaxiPuanları ve Pati MaxiPuanları Maximum üye işyerlerinde ve Maximum Mobil uygulamasında kullanabilirsiniz. Üstelik alışverişlerinizi taksitlendirebilir ve kolayca ödeyebilirsiniz.

MaxiPuan hangi kart?

MaxiPuan: Maximum Kart'ınızla alışveriş yaparken MaxiPuan kazanır, puanlarınızı isterseniz biriktirebilir, isterseniz fiziki Maximum üye kuruluşlarında anında para yerine harcayabilirsiniz. Maximum üye kuruluşlarından yapacağınız alışverişlerde MaxiPuan kazanırsınız.