Asfa Koleji Genel müdür?

İçindekiler:

  1. Asfa Koleji Genel müdür?
  2. Literda okullari kimin?
  3. Nun Eğitim ve Kültür Vakfı kimin?
  4. Asfa müdür?
  5. Özel Acıbadem Okulları kime ait?
  6. liTerda ne demek?
  7. Nun okulları hangi vakıf?
  8. Asfas ne demek?

Asfa Koleji Genel müdür?

Asfa Ferda Koleji Genel Müdürü Leyla Erdoğan, Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kanıbol, İlkokul Müdürü Tuğba Erdem, Rektörümüz Sn. Prof.

Literda okullari kimin?

Literda Kurucu Velilerindeniz Elhamdulillah Anaokuldan mezun olduk 1. Sınıfa Başlayacağız Allahın İzniyle. Değerli Öğretmenleriyle Eğitimiyle Kadrosuyla Mükemmel bir Okul.

Nun Eğitim ve Kültür Vakfı kimin?

Erdoğan'ın büyük kızı Esra ile evli olan Berat Albayrak, Nun Eğitim ve Kültür Vakfı'nı kardeşi Serhat Albayrak ve Ömer Faruk Kalyoncu'yla birlikte kurdu.

Asfa müdür?

abdullah yıldız - okul müdürü - Asfa | LinkedIn.

Özel Acıbadem Okulları kime ait?

Okulöncesi-Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul düzeylerinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren okullarımız Boğaziçi Eğitim Hizmetleri'ne bağlı olarak kurulmuştur.

liTerda ne demek?

liTerda "Senin rızan için" demek... Bu her yaştan, her milletten, her anlayıştan insan için MARUF bir amaçtır. Her canlı, tüm iyiliğin, merhametin, sevginin ve aydınlığın kaynağı olan "Yaradan"nı razı etmek ister.

Nun okulları hangi vakıf?

2014 yılında kurulan NUN Eğitim ve Kültür Vakfı, Türkiye'de eğitim ve kültür alanında geleneği ve geleceği birleştiren yeni bir anlayışla, hiçbir kâr amacı gütmeden kurduğu eğitim kurumlarında, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs yardımı sağlayarak ve sadece nitelikli gençler yetişmesini önceleyerek eğitim dünyasında bir ...

Asfas ne demek?

ASFÂ – ESFÂ (ﺍﺻﻔﻰ) sıf. (Ar. ṣāfā' “duru, saf olmak”tan aṣfā) Çok (daha, en, pek) saf, en temiz.