İŞKUR profili nedir?

İçindekiler:

  1. İŞKUR profili nedir?
  2. Işsizlik maaşı işlem görmemiş ne demek?
  3. İŞKUR bilgilerimi nasıl güncellerim?
  4. Iskurda is nasil bulunur?

İŞKUR profili nedir?

İŞKUR'dan profil oluşturma iş arayan vatandaşların işverenle buluşmasını sağlamaktadır. İŞKUR profil oluşturma sayesinde meslek bulma ya da danışmanlık alma avantajları sağlamaktadır. İşkur profili oluşturan işçiler uygun işveren bulmayı sağlamaktadır. ... Bu danışmanlar işçiye en uygun iş ilanlarını sunmaktadır.

Işsizlik maaşı işlem görmemiş ne demek?

İşlem görmemiş: Başvurunuz alınmış olup işlem yapılmak üzere kurumca sıraya girmiş durumdadır. Yeniden Başlatılmış: Daha önce hak kazandığınız işsizlik maaşınız kaldığı yerden devam ettirilecektir. Nihai Red: Maaş başvurunuz için yeterli gününüz yoktur.

İŞKUR bilgilerimi nasıl güncellerim?

Öncelikle işkur'un resmi sitesi olan iskur.gov.tr adresine gidin. Açılan sayfada sağ ve sol taraflarda menü göreceksiniz.Eğer daha önceden işkura kayıt yaptırmadıysanız sağ taraftaki menüden işkura kayıt ol linkine tıklayın.Sizden istenilen yönergeler doğrultusunda kayıt işleminizi yapın.

Iskurda is nasil bulunur?

  1. Kamu Kurumları veya Özel Sektör Firmalarında işçi statüsüyle çalışmak üzere iş arayanlar, ister İnteret Şubesi isterse en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla sisteme üye olup, özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra yine İnternet Şubesini kullanarak;
  2. 1- Kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabilirler,
Daha fazla öğe...