Org nin açılımı nedir?

İçindekiler:

  1. Org nin açılımı nedir?
  2. Org ve piyano arasındaki fark ne?
  3. Org piyano gibi çalınır mı?
  4. .edu Alan adı uzantısı ne anlama gelmektedir?
  5. Org uzantısı nerelerde kullanılır?

Org nin açılımı nedir?

Org uzantısının açılımı, organization olarak bilinir. Org uzantısı herkes kolay bir şekilde kullanamıyor. Org uzantısını sadece kar amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve dernekler kullanabiliyor.

Org ve piyano arasındaki fark ne?

Piyanoda ses, teller olu ile meydana gelir. Orgda Ses, üflemeli çalgılarda meydana geldiği gibi içerdeki hava bölümlerinin titreştirmesiyle elde edilir. Piyanonun tuşlarına basıldığında içeride bulunan tahta çekiç vasıtası ile tellere vurarak sesi oluşturur. Org klavyeli bir enstrumandır.

Org piyano gibi çalınır mı?

Piyano ile org, tuş şekli ve biçimi birbirine benzeyen ama özü itibariyle birbirinden tamamen farklı iki ayrı enstrümandır. Bu bağlamıyla piyano çalmayı öğrenmek için org çalmak, gitar çalmayı öğrenmek için keman çalmaya benzer böyle bir çabanın sonucunda herhangi bir sonuç almak mümkün değildir.

.edu Alan adı uzantısı ne anlama gelmektedir?

.edu = Eğitim kurumları için türetilmiş bir alan adı uzantısıdır. "education" kelimesinin kısaltılmışıdır. .gov = Devlet kuruluşlarının alan adı uzantısıdır. "government" kelimesinin kısaltılmışıdır.

Org uzantısı nerelerde kullanılır?

En basitinden org genelde haber siteleri için kullanılırken net daha çok aktivite siteleri için tercih edilir. Bunların yanı sıra edu uzantısı ise eğitim siteleri için kullanılır.