Salih Çeçen kim?

İçindekiler:

  1. Salih Çeçen kim?
  2. Içtaş Holding sahibi kim?
  3. Ibrahim Çeçen hangi köylü?
  4. IC içtaş inşaat sahibi kimdir?
  5. IC Hotel sahibi kim?
  6. Içtaş inşaat Sanayi Ticaret A.Ş sahibi kimdir?
  7. NBB IC Holding ne iş yapar?
  8. NBB Holding sahibi kimdir?

Salih Çeçen kim?

Salih Çeçen 1978 yılında Ankara'da doğmuştur. 1996 yılında Ted Ankara Koleji'nin ardından 2001 yılında Bilkent Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. ... 2001 yılından itibaren IC Holding Şirketleri'nde Proje Yönetimi ve Yönetim Kurulu görevlerini üstlenmiştir.

Içtaş Holding sahibi kim?

İhaleyi kazanan grubun Türk tarafı IC Holding, İbrahim Çeçen'e ait. Firma adını da İbrahim Çeçen'in baş harflerinden almıştır.

Ibrahim Çeçen hangi köylü?

IC Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve IC Vakfı kurucusu Sayın İbrahim ÇEÇEN, 1941 yılında Ağrı'da doğmuş, ilk ve ortaöğrenimini Ağrı ilinde tamamladıktan sonra Cumhuriyet Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

IC içtaş inşaat sahibi kimdir?

IC Yatırım Holding Yönetim Kurulu ve Başkanı ve IC Vakfı kurucusu İbrahim Çeçen,1941 yılında Ağrı'da doğdu.İlk ve orta öğrenimini Ağrı ilinde tamamladıktan sonra Cumhuriyet Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Çalışma hayatına 1964 yılında başladı, 1969 yılında İçtaş İnşaat'ı kurdu.

IC Hotel sahibi kim?

IC Yatırım Holding Yönetim Kurulu ve Başkanı ve IC Vakfı kurucusu İbrahim Çeçen,1941 yılında Ağrı'da doğdu.İlk ve orta öğrenimini Ağrı ilinde tamamladıktan sonra Cumhuriyet Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Içtaş inşaat Sanayi Ticaret A.Ş sahibi kimdir?

IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding A.Ş'in lokomotif şirketi IC İçtaş İnşaat, yurtiçi ve yurtdışı makro ölçekli ve özellikli projelerde 40 yılı aşkın tecrübe ve bilgi birikimi ile tercih edilen global bir markadır. Türkiye'de ve dünyada sektör sıralamalarında ön sıralarda yer almaktadır.

NBB IC Holding ne iş yapar?

NBB TC Holding A.Ş. ... Görev tanımı : 114 ülkedeki NBB TC, Genel Merkez ve bağlı şirketler ile çözüm ortaklıkları arasındaki hiyerarşik yetkilerin düzenlenmesi, denetlenmesi ve sürdürülmesinden sorumludur. Yönetim Kurulu Başkanı'na danışmanlık yapar. Bütçe kullanma yetkisi yoktur.

NBB Holding sahibi kimdir?

NBB TC Holding Başkanı ve kurucusu Dr.Necati BULAK yaptığı açıklamada ,''114 ülkede yapılandırmalarımızı tamamladık,Haziran ayı itibariyle Dünya'nın en büyük ticaret platformunu başlatıyoruz'' dedi.