Adana Aski abone no nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Adana Aski abone no nasıl öğrenilir?
  2. Abone numarası nedir?
  3. Yeni elektrik faturasında abone numarası nerede yazar?
  4. Fatura abone no nerede yazar?
  5. Aski su abone numarası kaç haneli?
  6. Gaski su faturası abone no nerede yazar?
  7. Su faturasına nasıl bakılır?
  8. Su abonesi ne kadar 2021?

Adana Aski abone no nasıl öğrenilir?

Web sayfamız www.adana-aski.gov.tr den "eASKİ Online İşlemler" modülünü kullanarak abone numaranızla borcunuzu sorgulayabilir veya ASKİ Genel Müdürlüğü Merkez binamızda bulunan "Halkla İlişkiler" biriminden sistemimizde kayıtlı olan abonenin adı ve soyadı ile öğrenebilirsiniz.

Abone numarası nedir?

Abone numarası her elektrik abonesine özel olarak verilen bir numaradır. Bir anlamda abone numaranız aboneliğinize dair ana kimlik bilgisidir. ... Abone numarası elektrik aboneliğinizle ilgili borç sorgulama, fatura ödeme ve diğer abonelik işlemlerinizde size sıklıkla sorulan bir bilgidir.

Yeni elektrik faturasında abone numarası nerede yazar?

Abone numaranızı veya tesisasat numaranızı öğrenmek için ilk bakacağınız yer faturanız olmalıdır. Bu bilgiler genelde faturanın üst kısmında abone bilgilerinin olduğu bölümde bulunmaktadır.

Fatura abone no nerede yazar?

Abone (tesisat) numarası faturanın başında yer alır. Sayaç numarası da fatura da gösterilir.

Aski su abone numarası kaç haneli?

Adana Su - Aski faturanıza ait Abone numaranız, fatura üzerindeki "Abone numarası" isimli bölümde yer almakta ve 10 karakterden oluşmaktadır. Abone numaranız 123456789 şeklinde sola dayalı olarak yazılmalıdır.

Gaski su faturası abone no nerede yazar?

GASKİ faturanızda Abone No alanında yazan 8 haneli abone numaranız sizin GASKİ abone numaranızdır.

Su faturasına nasıl bakılır?

E-DEVLET İSKİ BORÇ SORGULAMA VE ÖDEME - www.turkiye.gov.tr adresini tıklayarak, T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile e-Devlet sistemine giriş yapın. - Ardından arama çubuğuna "İSKİ borç ödeme" yazın. - Karşınıza çıkacak sayfada ödenmemiş fatura bilginizi ve ne kadar borcunuz olduğunu göreceksiniz.

Su abonesi ne kadar 2021?

Su aboneliği başvuru ücreti 2021 yılı için 196,50 TL olarak belirlenmiştir. Tapu veya kira kontratı (NVİ adres kaydı sözleşme yapılacak mülkte ise bu belgelere gerek bulunmamaktadır.)