Kocaeli Halk Otobüsleri kaça kadar çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Kocaeli Halk Otobüsleri kaça kadar çalışıyor?
  2. Izmit otogardan umuttepeye nasıl gidilir?
  3. Istanbuldan umuttepeye nasıl gidilir?
  4. 710 nereden kalkıyor?
  5. Istanbuldan Kefken cebeciye nasıl gidilir?
  6. 800C kaç TL?
  7. Kocaeli Üniversitesine istanbul'dan nasıl gidilir?
  8. Kocaeli Umuttepe Hastanesi hangi mahallede?

Kocaeli Halk Otobüsleri kaça kadar çalışıyor?

Hafta sonu ise 55 toplu taşıma hattıyla sabah 07.00-09.00, akşam ise 17.00-19.00 saatleri arasında sistemde belirten sefer saatlerine göre hizmet verecek. Özel halk otobüsleri saat 21.00'dan sonraki sefer saatlilerinde kısıtlama yapılacak belirtilen sefer saatlerine göre çalışacak.

Izmit otogardan umuttepeye nasıl gidilir?

Otogar'ın otobüs duraklarına geçin ve buradan 10 numaralı Umuttepe otobüslerine binin. Son durak olan A Kapısı durağında indiğinizde Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsüne ulaşmış olacaksınız.

Istanbuldan umuttepeye nasıl gidilir?

İstanbul Havalimanı – Umuttepe: Havaist otobüsleri ile Sabiha Gökçen Havalimanına gidip, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 250 numaralı Otogar-Sabiha Gökçen otobüsüne binin. Otogara geldikten sonra otogarın tramvay istasyonuna doğru olan doğu girişine yürüyün ve 10 nolu otobüse binin, ardından KOÜ Hastane durağında inin.

710 nereden kalkıyor?

710 otobüs Hattının Güzergah, Saat ve Durak Bilgileri 710 Ulaşımpark otobüs Hattı (Garaj Depolama Alanı Yönü) Gölcük Garaj durağından kalkıp, Garaj Depolama Alanı durağına varmaktadır.

Istanbuldan Kefken cebeciye nasıl gidilir?

İstanbul'dan ulaşım; Kefken'e en kolay ulaşım TEM otoyolu üzerinden sağlanıyor. TEM otoyolundan Kandıra gişelerinden çıktından sonra sola Kandıra istikametine dönülüyor. Kandıra yoluna girdikten sonra yaklaşık 60 km. düz devam ediyor ve Kefkene ulaşıyorsunuz. Kefken, İstanbul arası yaklaşık 2 saat sürmektedir.

800C kaç TL?

800-C KUMCAĞIZ, KEFKEN, CEBECİ Körfez-Cebeci güzergâhında çalışacak 800 C hattı diğer günler ise iki saatte bir yolcu alacak. Hattın ücretleri ise tam 8, indirimli 6.5, öğrenci ise 5.5 TL olacak.

Kocaeli Üniversitesine istanbul'dan nasıl gidilir?

Pendik konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden İstanbul Kocaeli Üniversitesi. Marmara Turizm konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 130A, 130E, 130Ş, KM25, KM33.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-82, MİNİBÜS: KARTAL - YEŞILBAĞLAR.
BE

Kocaeli Umuttepe Hastanesi hangi mahallede?

UMUTTEPE KAMPÜSÜ KOORDİNATLARI Umuttepe Kampüsü Kocaeli ilinin merkez ilçesi olan İzmit ilçesi sınırları içerisinde olan Kabaoğlu mahallesinde bulunmaktadır. Umuttepe kampüsü yerleşkesi ilçe merkezinin yaklaşık 389 metre rakımında bulunmaktadır.