Taşıt vergisi nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Taşıt vergisi nasıl ödenir?
  2. Vergi borcunu nasıl öğrenebiliriz?
  3. Internetten taşıt vergisi nasıl ödenir?
  4. Şirket borçları nasıl öğrenilir?
  5. Şirket vergi borçları nasıl yapılandırılır?

Taşıt vergisi nasıl ödenir?

Araç sahipleri 2021 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi ilk taksidini, GİB Mobil uygulamasını (IOS ve Android) kullanarak, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında (www.gib.gov.tr) yer alan “Borç Sorgulama ve Ödeme” bölümüne 02:00-22:00 saatleri arasında giriş yaparak kredi kartı ve banka kartı ile, anlaşmalı ...

Vergi borcunu nasıl öğrenebiliriz?

Vergi borcunuzu GİB (www.gib.gov.tr) İnternet Vergi Dairesi'nden veya e-Devlet üzerinden sorgulayarak öğrenebilirsiniz.

Internetten taşıt vergisi nasıl ödenir?

Gelir İdaresi Başkanlığı'na ait internet sitesi www.gib.gov.tr üzerinden ''Borç Sorgulama ve Ödeme'' bölümüne giriş yaparak kredi kartınız ya da banka kartınız ile online ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Şirket borçları nasıl öğrenilir?

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi ziyaret ederek ya da e-Devlet üzerinden şirket vergi borcunu kolayca sorgulayabilirsiniz. Her iki yöntemde de kimlik bilgilerinizi belirtmeniz gerekmektedir. Bilgilerinizi girdikten sonra ödeme sayfasından vergi tipini belirterek borcunuzu sorgulayabilirsiniz.

Şirket vergi borçları nasıl yapılandırılır?

Vergi borcunu yapılandırmak için vergi dairesine dilekçe ile başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca, e-Devlet veya İnternet Vergi Dairesi sitesi üzerinden de yapılandırma başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.