Kktcell fatura nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Kktcell fatura nasıl ödenir?
  2. Paycell fatura nasıl ödenir?
  3. Benim telefon faturam kaç para?
  4. Turkcell ara ödeme nasıl yapılır?
  5. Telefon faturam ne zaman bitiyor?
  6. Ara ödeme tutarı ne demek?

Kktcell fatura nasıl ödenir?

Faturalarınızı, Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri'nden nakit veya kredi kartı ile, 533 Sesli Yanıt Sistemin'den, kktcell.com'a giriş yaparak Hesabım'dan veya Cep Hesabım uygulamasından kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

Paycell fatura nasıl ödenir?

Ödemelerinizi Paycell ile güvenli bir şekilde, kuyruklarda beklemeden yapabilirsiniz. Paycell Uygulaması'nı indirip giriş yaparak, ana sayfanızdan ya da Turkcell İletişim Merkezleri'nden ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Benim telefon faturam kaç para?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Turkcell ara ödeme nasıl yapılır?

Turkcell cihaz kampanyanız iptal olduysa veya ön ödemeli hattınız ile kampanyaya katıldıysanız ödemelerinizi; Financell ödeme noktalarından, Paycell Mobil Uygulamasıyla ya da 0532 757 55 55 Turkcell Tahsilat Birimi aracılığı ile kredi taksit, ara ödeme veya erken kapama alternatiflerinden birini seçerek yapabilirsiniz.

Telefon faturam ne zaman bitiyor?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip "FATURA" yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son döneme ait mobil fatura tutarınızı, son ödeme tarihinizi ve varsa ödenmemiş mobil faturalarınızı öğrenebilirsiniz.

Ara ödeme tutarı ne demek?

Bir ara ödeme yaptığınızda ödenen miktar toplam borçtan çıkarılır. Faiz oranı, KKDV ve BSMV değerlerinde değişiklik olsa da önemli olan ara ödemeden önce yapılan toplam ödeme miktarıdır. Ara ödeme yapılması durumunda bankayla görüşülerek geri ödemenin tekrar planlanması ve periyodik olarak hesaplanması mümkündür.