D-Smart sinyal yok nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. D-Smart sinyal yok nasıl yapılır?
  2. D-smart kanal ayarları nasıl yapılır?
  3. D-smart sinyale kilitleniyor ne demek?
  4. D-smart müşteri hizmetleri numarası kaç?
  5. D Smart'ı nasıl izleyebilirim?
  6. D smart kumanda nasıl kullanılır?

D-Smart sinyal yok nasıl yapılır?

Sorununuz devam ediyor ise çözüm için cep telefonunuzdan "SERVIS" yazıp boşluk bırakıp smart kart numaranızı ekleyerek 2850'ye sms göndermenizi rica ederiz. Adresinize en yakın Smart Teknik Servis bilgisi cep telefonunuza sms olarak iletilecektir.

D-smart kanal ayarları nasıl yapılır?

D-Smart kumandanızın MENÜ tuşu üzerinden AYARLAR - SİSTEM AYARLARI – SİNYAL AYARLARI menüsüne geliniz. D-Smart TP1'e geldiğinizde, kumandanızın “OK” tuşuna basarak sinyali almaya başlayabilirsiniz. Eğer sorununuz hala devam ediyorsa, alt sıralardaki TP seçeneklerini sırasıyla deneyebilirsiniz.

D-smart sinyale kilitleniyor ne demek?

Öncelikle D-Smart cihazınızın arkasındaki sinyal kablosunun bağlı olup olmadığından emin olunuz. ... Çıkan ekranın ortasında yer alan kilit simgesindeki "yeşil" renk cihazınızın sinyale kilitlendiğini, "kırmızı" renk ise cihazınızın sinyal alamadığını ifade eder.

D-smart müşteri hizmetleri numarası kaç?

Her öneri, talep ve şikayetiniz için aşağıdaki formu doldurarak ya da Müşteri Hizmetlerimize 08 No'lu Çağrı Merkezimizi arayarak ulaşabilirsiniz. E-posta aracılığıyla ilettiğiniz talepleriniz en kısa süre içerisinde yanıtlanacaktır.

D Smart'ı nasıl izleyebilirim?

D-Smart GO'ya aşağıdaki ortamlardan ve cihazlardan erişebilirsiniz: www.dsmartgo.com.tr web sitesinden, IOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinize kuracağınız D-Smart GO uygulaması ile, Samsung ve LG marka akıllı TV'lerinize kuracağınız akıllı TV uygulaması ile.

D smart kumanda nasıl kullanılır?

D-Smart Akıllı Kumandayı Tv ye Ayarlama
  1. D Smart Kumandanızın TV tuşuna basınız.
  2. D Smart Kumandanızın renkli tuşlarından kırmızı ve mavi tuşlara aynı anda basıp 3 saniye basılı tutun, TV tuşunun 2 kere yeşil renkte yanıp söndüğünü gözlemleyin.
Daha fazla öğe...