Yenimahalle su kesintisi ne zaman bitecek?

İçindekiler:

  1. Yenimahalle su kesintisi ne zaman bitecek?
  2. Keçiören'de Su Kesintisi ne zaman bitecek?
  3. Iski abonelik iptali nasıl yapılır?
  4. Aski ne demek?
  5. Su aboneliğini başkası kapatabilir mi?
  6. Aski ne iş yapar?

Yenimahalle su kesintisi ne zaman bitecek?

Cumartesi 22:56 saatinde aldığımız bilgi : YENİMAHALLE ilçesinde 21 tarihinde 22:00:00 saatinde başlayan su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 21 saat 11:00:00 olarak belirlenmiştir.

Keçiören'de Su Kesintisi ne zaman bitecek?

Cuma 10:14 saatinde aldığımız bilgi : KEÇİÖREN ilçesinde 21 tarihinde 10:10:00 saatinde başlayan, yaklaşık 3 saat sürecek su kesintisinin tahmini bitiş tarihi 21 saat 12:30:00 civarıdır.

Iski abonelik iptali nasıl yapılır?

ABONELİK İPTALİ Abonelik iptal işlemi E-Devlet, İSKİ web sitemizden ve ALO 185 Çağrı Merkezimizden de yapılabilmektedir.

Aski ne demek?

açılımı 'Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi' olan kısaltmadır.

Su aboneliğini başkası kapatabilir mi?

Su aboneliği olan konut ya da iş yerinin çeşitli nedenlerden dolayı uzun süre kullanılmayacak halde olması durumlarında aboneliği bulunan kişi geçici olarak abonelik kapama işlemi gerçekleştirebilir.

Aski ne iş yapar?

MADDE 4- (1) ASKİ Genel Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde Kuruluş Kanunu ve diğer kanunlarla verilen su ve kanalizasyon hizmetlerini yürütmekle görevli olup, bu görevlerini Genel Kurul, Yönetim Kurulu, Denetçiler, Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcıları, Uygulama ve Danışma Birimleriyle yerine ...