Ulucanlar Göz Hastanesinden nasıl randevu alabilirim?

İçindekiler:

  1. Ulucanlar Göz Hastanesinden nasıl randevu alabilirim?
  2. Ulucanlar Göz hangi ilçeye bağlı?
  3. Göz Randevu nasıl alınır?
  4. Ulucanlar Göz Hastanesi nereye taşındı?

Ulucanlar Göz Hastanesinden nasıl randevu alabilirim?

Ankara Ulucanlar Göz Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3123126261 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ulucanlar Göz hangi ilçeye bağlı?

Ankara Ulucanlar Göz Hastanesi 39.937355 enlem ve 32.870255 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Kale Mh. ve Altındağ ilçesine bağlıdır. Ankara Ulucanlar Göz Hastanesi haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ankara Ulucanlar Göz Hastanesi posta kodu 06240.

Göz Randevu nasıl alınır?

Alo 182 hattını arayarak veya internet üzerinden Hastanerandevu.gov.tr sitesine girerek Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinden muayene için randevu alınabiliyor. - Alo 182 hattını arayarak kendinize veya yakınlarınıza tek seferde en fazla 4 randevu alabilirsiniz.

Ulucanlar Göz Hastanesi nereye taşındı?

Tabip odası yetkilileri ise Ankara'da bulunan çok sayıda kamuya ait hastanenin kapatılarak Bilkent Şehir Hastanesi'ne taşındığını, bu nedenle merkezde bulunan hastanelerde yoğunlukların yaşandığını söylediler. Cumhuriyet'in haberine göre Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin sorunları uzun süredir mevcut.