KabloTV i kutu nedir?

İçindekiler:

  1. KabloTV i kutu nedir?
  2. Teledünya arıza var mı?
  3. KabloTV hangi illerde var?
  4. Uydunet i-kutu nedir?
  5. Sitede kablo TV var mı?
  6. Tele Dünya Kimin?

KabloTV i kutu nedir?

i-Kutu nedir? Yeni Nesil İnteraktif KabloTV alıcısıdır. Yayınların yüksek çözünürlükte izlenmesini, gelişmiş özelliklerin ve internet tabanlı servislerin kullanılmasını sağlar.

Teledünya arıza var mı?

Türksat Kablonet, KabloTV Arızası ile karşılaşmanız durumunda 7/24 hizmet vermekte olan 0850 804 44 44numaralı Türksat Kablo çağrı merkezini arayabilirsiniz.

KabloTV hangi illerde var?

Kablo TV ve Uydunet Hizmetinin Verildiği Şehirler Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak illerinde KabloTV, Uydunet ve Teledünya hizmeti verilmektedir.

Uydunet i-kutu nedir?

01. i-Kutu nedir? Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV alıcısıdır; yayınların yüksek çözünürlükte izlenmesini, gelişmiş özelliklerin ve internet tabanlı servislerin kullanılmasını sağlar.

Sitede kablo TV var mı?

Binanızda fiber internet ve kablotv alt yapısının bulunup bulunmadığını öğrenmek için 08 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz.

Tele Dünya Kimin?

Türksat Kablo'nun sunmuş olduğu Kablonet Uydunet, KabloTv Teledünya ve KabloSes hizmetleri Türkiye'de 23 ilde faaliyet göstermektedir.