Enerya depozito ne kadar?

İçindekiler:

  1. Enerya depozito ne kadar?
  2. Enerya kaç ilde var?
  3. Doğal gaz hangi illerde var?
  4. Enerya hangi kuruma bağlı?
  5. Enerya kime satıldı?

Enerya depozito ne kadar?

Abone iç tesisatına kadar oluşturulan doğal gaz dağıtım şebekesinin proje, işçilik, malzeme, kontrol ve onay harcamalarının abone başına düşen sabit payıdır. Her bir daire veya dükkânın brüt alanının ilk 200 m2'si için 749 TL + KDV, sonraki her 100 m TL + KDV tutarında abonelik bedeli alınır.

Enerya kaç ilde var?

Enerya Enerji, 2003 yılında kurulmuştur, 2021 yılından itibaren ise Ahlatçı Holding bünyesinde faaliyetlerine devam etmektedir. 10 ilde doğal gaz dağıtım operasyonlarını gerçekleştirmektedir.

Doğal gaz hangi illerde var?

Bu iller Bingöl, Bitlis, Mardin, Tunceli, Hakkari, Şırnak ve Artvin illeridir. 2015 yılı itibari ile bu illere de doğal gaz ulaşmış durumdadır.

Enerya hangi kuruma bağlı?

2003 yılında kurulan Enerya, doğal gaz dağıtımı alanında, Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet göstermektedir. Türkiye'nin en yaygın 2. özel dağıtım şirketi olan Enerya Enerji A.Ş 10 şehirde 30 yıl süreyle doğal gaz dağıtım lisansına sahiptir ve 1.500.000'i aşkın aboneye hizmet sunmaktadır.

Enerya kime satıldı?

10 İLİN GAZ ŞİRKETİ DE SATILDI Hisselerinin yüzde 70'ini STFA Holding'in, yüzde 30'unu İsviçre merkezli Partners Group'un kontrol ettiği Enerya Enerji, Ahlatcı Holding'e satıldı.