PIN kodunu unutursak ne yapabiliriz?

İçindekiler:

  1. PIN kodunu unutursak ne yapabiliriz?
  2. Puk kodu ne demek?
  3. Vodafone puk kodu nasıl alınır?
  4. PIN kodu yanlış girilirse ne olur?
  5. PUK kodu yanlış girilirse ne olur?
  6. 8 haneli PUK kodu nedir?
  7. Telefonum PUK kodu istiyor ne yapmalıyım Turkcell?
  8. Telefon PUK olursa ne olur?
  9. PUK kodu yanlış girilirse ne olur Vodafone?
  10. Yeni bir PIN girin ne demek?

PIN kodunu unutursak ne yapabiliriz?

Pin Kodunu unutan kullanıcıların SIM kart arkasında yer alan PUK koduna ihtiyaçları vardır. Pin 1 numaranızı 3 kez arka arkaya hatalı girerseniz, sim kartınız bloke olur. Blokeyi kaldırmak için PUK 1 kodunu kullanmanız gerekir.

Puk kodu ne demek?

PUK 1 kodu, bloke olan sim kartınızın yeniden kullanılabilir hale gelmesini ve blokenin kaldırılmasını sağlayan özel bir şifredir. 8 haneden oluşur. ... PUK 2 kodunu kullanarak blokeyi kaldırabilirsiniz. PUK 2, bloke olan PIN 2 kodunun yeniden kullanılır hale gelmesini sağlayan 8 haneli özel bir şifredir.

Vodafone puk kodu nasıl alınır?

PUK kodunuzu Yanımda İnternet Hat Ayarlarım sayfasından öğrenebilirsiniz. Yanımda İnternet sayfası şifrenizi bilmiyorsanız, S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek şifre talebinde bulunabilirsiniz.

PIN kodu yanlış girilirse ne olur?

PIN kodunuzu 3 defa yanlış girmeniz halinde sim kartınız ve dolayısıyla telefonunuz geçici olarak bloke olur. Bu blokeyi kaldırmak için PUK kodunu kullanmanız gerekir. ... Kimlik Numaranızla veya sim kart numarasıyla PUK kodunuzu öğrenebilirsiniz.

PUK kodu yanlış girilirse ne olur?

PUK 1 kodunu 10 defadan fazla yanlış girdiğin zaman SIM kart'ın kalıcı bloke olur ve cihazının ekranında 'Kart Bloke' uyarısı çıkar. ... PUK 2 kodunu kullanarak blokeyi kaldırabilirsin.

8 haneli PUK kodu nedir?

PUK Kodu, İngilizcede “Kişisel Kilit Açma Kodu” anlamına gelen “Personal Unlock Key” ifadesinin kısaltmasıdır. Bu, cep telefonunun SIM kartıyla ilişkili olan benzersiz bir koddur ve genellikle 8 hanelidir. SIM Kart kilidi oluşturduysan ve kodu 3 kere yanlış girersen PUK koduna ihtiyaç duyacaksın.

Telefonum PUK kodu istiyor ne yapmalıyım Turkcell?

Turkcell.com.tr anasayfasında "Giriş" alanından Turkcell numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Üst menüden "İşlem Merkezi" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sol tarafta yer alan menüden "Ayarlarım" seçeneğine tıklayın. Burada "PUK NUMARAM" bölümünden PUK kodlarınızı öğrenebilirsiniz.

Telefon PUK olursa ne olur?

PUK 1, bloke olan SIM kartın yeniden kullanılır hale getirilmesi yani blokenin kaldırılmasını sağlayan özel bir şifredir. 8 haneden oluşmaktadır. Bu şifre değiştirilememektedir. PUK 1 kodunu 10 defadan fazla yanlış girdiğin zaman SIM kart'ın kalıcı bloke olur ve cihazının ekranında 'Kart Bloke' uyarısı çıkar.

PUK kodu yanlış girilirse ne olur Vodafone?

Vodafone Puk Kodum Bloke Oldu Nasıl Açabilirim Vodafone puk kodunu yanlış girdiğinizde sim kartınız tamamen bloke olur ve bir daha açılmaz. Hattınız yani kullandığınız numarayı tekrar yeni sim kartta kullanmak için Vodafone mağazalarını gidip kimliğiniz ile beraber yeni sim kart almanız gerekir.

Yeni bir PIN girin ne demek?

PIN 1 kodun bloke olursa PUK 1 şifreni girmen gerekmektedir. ... Aynı zamanda yeni PIN 1 kodunu **05*PUK 1 KODU*YENİ PİN*YENİ PİN# tuşlayarak da belirleyebilirsin. PUK 1, bloke olan SIM kartın yeniden kullanılır hale getirilmesi yani blokenin kaldırılmasını sağlayan özel bir şifredir. 8 haneden oluşmaktadır.