MAP sensörü kaç lira?

İçindekiler:

  1. MAP sensörü kaç lira?
  2. Hangi araca hangi LPG sistemi?
  3. Sıvı LPG sistem hangi araçlara takılır?
  4. BRC hangi ülke?
  5. BRC eğitimi nedir?
  6. MAP sensörü tamir edilir mi?
  7. Arabanın gaz beyni bozulursa ne olur?

MAP sensörü kaç lira?

LPG Map Sensörü Fiyatları 2021
MarkaAçıklamaFiyatı
EcotechMap Sensörü (uyumlu)175 TL
EmerMap Sensörü200 TL
EmmegasMap Sensörü200 TL
EmmegasMap Sensörü (uyumlu)175 TL
98 satır daha

Hangi araca hangi LPG sistemi?

Günümüzde benzinli ya da dizel motora sahip neredeyse tüm binek araçlara LPG takılabilir. Ancak çok güçlü motorlara sahip yarış arabaları ya da arazi gibi özel amaçlar için üretilmiş araçlara LPG kitlerinin takılması bir hayli pahalı olduğu ve aracın performansını düşürdüğü için pek tercih edilmemektedir.

Sıvı LPG sistem hangi araçlara takılır?

Direk Enjeksiyonlu motor teknolojisine sahip AUDI-VW-SKODA-SEAT-GM-BMWFORD- PEUGEOT-MERCEDES-VOLVO -HYUNDAI-KIA gibi ana araç markaları tarafından kullanılır. LPdi sistemi, yüksek basınç pompası,enjektörler ve basınç sensörleri gibi arabanın orjinal parçalarını kullanır.Bütün bu parçalar LPG ile test edilmiştir.

BRC hangi ülke?

otomotiv parçaları LPG ve CNG sistemleri imalatı ve pazarlaması alanında lider olan İtalyan Westport Fuel Systems Italia S.r.l. şirketine ait bir ticari markadır. Tüm dünyada 70'ten fazla ülkede iyi yapılandırılmış, güçlü bir konuma sahiptir. 2017'de 117 milyon Euro ciro yapmıştır.

BRC eğitimi nedir?

BRC eğitimi; İngiliz Perakendeciler Birliği (British Retail Consortium-BRC) içerisinde yer alan müşterilerine ürün sağlamak için gerekli gıda güvenliği ve kalite kriterlerini belirleyen standartlarından olan BRC–Food Standardı hakkında katılımcıları bilgilendirmeyi amaçlar.

MAP sensörü tamir edilir mi?

Map sensörü manifold ve ve regülatör basıncını ölçer. LPG map sensöründe meydana gelen aksaklıklar araçlarda rölanti sorunlarına neden olur. ... Giriş deliklerindeki kirler balata spreyi ile temizlenir ve sensör yerine takılır. Bazı durumlarda map sensörünün tamamen yenilenmesi gerekmektedir.

Arabanın gaz beyni bozulursa ne olur?

Araçta bulunan eski regülatörün zamanla arıza yapması durumunda araçta düzensiz yakıt tüketimi, rölanti dengesizliği ve düzensiz çalışma gibi problemler meydana gelir. Bu gibi durumlarda regülatörün değişmesi gerekir.