Eta SQL ne demek?

İçindekiler:

  1. Eta SQL ne demek?
  2. ETA ne demek bilgisayar?
  3. ETA v8 SQL Programı Nedir?
  4. ETA bilgisi ne demek?
  5. ETA Bilgisayar Programı Nedir?
  6. Yeni kullanıcı tanımlama amacı nedir?
  7. ETA ingilizce ne demek?
  8. Katof ne demek?
  9. Eta SQL programında kullanıcılar için yetki tanımlaması nasıl yapılır?

Eta SQL ne demek?

1.3 ETA:SQL Nedir ? ETA:SQL programı açık veritabanı kullanımı ile veri güvenliği, esneklik, kolaylık ve hız avantajıyla ileri teknoloji olanaklarını sunmakla kalmıyor, modüler ve esnek yapısıyla kurumsal ve ileri çözümler sağlıyor. yapılabilir ve SQL veritabanı özelliklerini kullanılarak işlemler tamamlanabilir.

ETA ne demek bilgisayar?

Kullanıcı tanımlı işlevleri sayesinde kısıtlamaları olan bir paket programın aksine, kullandıkça büyüyen ve gelişen bir muhasebe uygulaması olarak görev yapar. ... ETA:SQL versiyonumuzun içerdiği program modülleri temel anlamda diğer versiyonlarımızdaki modüllerin devamı niteliğindedir.

ETA v8 SQL Programı Nedir?

ETA:V.8-SQL, Object Oriented teknoloji kullanılarak hazırlanmıştır ve açık veritabanı mimarisine sahiptir. Hem büyük hem de orta ölçekli işletmelerin gereksinimi olan tüm fonksiyonelliğe sahiptir. Windows'un alışılmış kullanım ve grafik standartlarına sahiptir ve SQL özelliklerini kullanmaktadır.

ETA bilgisi ne demek?

ETA ifadesi estimated time of arrival anlamına gelmektedir. ETD ifadesi ise estimated time of departure anlamına gelir. ETA, bizlere bir uçağın havalimanına tahmini olarak varış saatini göstermektedir. ETD ise uçağın tahmini kalkış saatini belirtmektedir.

ETA Bilgisayar Programı Nedir?

ETA:SQL programı açık veritabanı kullanımı ile veri güvenliği, esneklik, kolaylık ve hız avantajıyla ileri teknoloji olanaklarını sunmakla kalmıyor, modüler ve esnek yapısıyla kurumsal ve ileri çözümler sağlıyor.

Yeni kullanıcı tanımlama amacı nedir?

Tanımlama Amacı İşletmede programı kullanacak personellerin kullanıcı tanımlarının yapılması ve görevi/statüsüne göre yetkilendirme yapılması için kullanılır.

ETA ingilizce ne demek?

"eta" teriminin diğer terimlerle kazandığı İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 10 sonuç estimated time of arrival (eta) i. expected time of arrival (eta) i. estimated time of arrival (eta) i.

Katof ne demek?

yargın (1), katof (saplama) (2) (cut-off; cutoff (A)) (1) Bir akarsu üzerindeki iki noktayı doğrudan doğruya birleştirerek yatağın ilk boyunu kısaltarak yatak eğimini arttıran doğal veya yapay kanal.

Eta SQL programında kullanıcılar için yetki tanımlaması nasıl yapılır?

ETASQLSYS içinden Sistem Đşlemleri/ Kullanıcı Đşlemleri/Yetki Bağlantı Tanımları/Yetki Detayları Girişi ekranına girilir. Hangi modül içinde hangi işlemler için izin verilecek ise o modül ve işlemler uygun bir şekilde işaretlenir. Yetki tanımına bir kod verilir ve kayıt edilir.