Bütünleme sınavı yapılmasına kim karar verir?

İçindekiler:

  1. Bütünleme sınavı yapılmasına kim karar verir?
  2. Bütünleme notu kaç olmalı?
  3. C3 notu ne demek?
  4. Bütünleme sınavının yüzde kaçı alınıyor?
  5. Bütünleme sınavı ne zaman olur?
  6. Auzef Bütünleme sınavı yüzde kaç?
  7. C3 hangi not?
  8. F2 ve F3 notu nedir?

Bütünleme sınavı yapılmasına kim karar verir?

(2) Bütünleme sınavı yapılmasına, yaz okulu açılmasına Senato tarafından karar verilir.

Bütünleme notu kaç olmalı?

- GNO'nuz 2.00/4.00'nin altında ise (F) notu aldığınız derslerin yanında (C-), (D) ve (D+) notu aldığınız derslerin (GNO'nuz 2.00/4.00 ve üzerinde ise yalnızca (F) notu aldığınız derslerin) bütünleme sınavlarına girebilirsiniz.

C3 notu ne demek?

a) Eşdeğer ders değerlendirmeleri için başarı notunun, ADÜ'deki en düşük geçer notundan az olmaması gerekir. Bu not, en düşük geçer notu öğretim programlarında C3 olarak belirlenmiş dersler için C3, diğer dersler için D1'dir.

Bütünleme sınavının yüzde kaçı alınıyor?

Bütünleme sınavı da yarıyıl sonu sınavı gibi il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Bu sınavdan alınan puan yarıyıl sonu sınav notunun yerine geçer ve dönem sonu not ortalamasını %70 oranında etkiler.

Bütünleme sınavı ne zaman olur?

BÜT sınavları okul dönemlerinin kapatılmasıyla birlikte yapılıyor. Özellikle tatil zamanlarında yapılan bir sınav türüdür. Öğrenciler zayıf notlarını düzeltebilmek adına bu sınava giriş yapar. Sınava giren öğrenciler, yüksek not almak adına sınav sisteminden faydalanabilir.

Auzef Bütünleme sınavı yüzde kaç?

Telafi(bütünleme) sınavına giren öğrenciler için Telafi(bütünleme) sınavı bitirme(final) sınavı yerine geçer ve bitirme sınavı gibi toplam notun %60 ını etkiler.

C3 hangi not?

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARIN NOT SİSTEMİ
PuanlarNotlarKatsayılar
70-74B32,75
65-69C12,50
60-64C22,25
55-59C32,00
12 satır daha

F2 ve F3 notu nedir?

2) F2 notu: Devam eden, ancak genel veya bütünleme sınavına girmeyen öğrencilere verilir, katsayısı sıfırdır. ... 3) F3 notu: Devam eden, genel ve bütünleme sınavına giren, ancak sınav notu %50'nin veya başarı notu %60'ın altında kalan öğrencilere verilir, katsayısı sıfırdır.