Araç motor yıkamanın zararı var mıdır?

İçindekiler:

  1. Araç motor yıkamanın zararı var mıdır?
  2. Motor temizliği nasıl olur?
  3. Araç motor yıkama kaç TL?
  4. Araba iç dış yıkama kaç TL?
  5. Detaylı araç temizliği kaç TL?
  6. Motorun üstündeki yağ lekesi nasıl çıkar?
  7. Susuz motor temizleme nasıl yapılır?
  8. Motor temizleme ne işe yarar?

Araç motor yıkamanın zararı var mıdır?

Teknik olarak yeterli bilgiye sahip olmayan kişiler tarafından yapılması durumunda motor temizliği araca ciddi zararlar verebilmektedir. Bu nedenle sürücüler tarafından motorun yıkanması önerilmez. Temizlenmek yapmak zorunda kalındıysa da basınçlı su ya da sıcak su kullanılmamalıdır.

Motor temizliği nasıl olur?

Motor temizleme işleminde önce çok amaçlı konsantre temizleyiciler ile motor yağı, toz ve kirden arındırılarak temizlenir. Daha sonra kirin nüfuz etmesini zorlaştıran ve motora parlaklık veren özel motor ve plastik aksam koruyucu ile kaplanır. Motor özel malzemeler ile koruma altına alınır.

Araç motor yıkama kaç TL?

-Motor ve Jant Temizlik ve Koruma 150,00 TL (Aracın çalışma düzenine etki eden kir, oksitlenmeler, çamur tortularının temizlendikten sonra bu etkenlerin oluşmasını geciktirmek için koruma altına alındığı sistemdir.)

Araba iç dış yıkama kaç TL?

Oto iç dış yıkama 25 TL – 70 TL aralığında bulunuyor.

Detaylı araç temizliği kaç TL?

Fiyat Listesi
HizmetOtomobilLong Araç
Detaylı Temizlik, Dezenfeksiyon, Koruma
Antibakteriyel detaylıtemizlik380 tl450 tl
Ozonla dezenfeksiyon90 tl110 tl
Koltuk ve döşeme koruma90 tl110 tl
39 satır daha

Motorun üstündeki yağ lekesi nasıl çıkar?

Mutfağınızda kullandığınız sıvı bulaşık deterjanını lekenin üzerine damlatın ve aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Sonrasında yalnızca 1-2 damla su ekleyerek parmağınızla dairesel hareketler uygulayıp lekeye yedirin.

Susuz motor temizleme nasıl yapılır?

Su ile karıştırılan ürünler daha sonra püskürtme kaplarına konulur. FULL CLEAN 2 Susuz Motor Temizleyici uygulandıktan sonra, 3 dakika beklenildikten sonra mümkünse hava basıncı ile temizlenir. Kuru ve temiz bir bez yada sünger ile silinir ve işlem tamamlanır. Basınçlı hava imkanı yoksa bir sünger yada bez ile silinir.

Motor temizleme ne işe yarar?

Faydaları Nelerdir? Motor koruma uygulamaları motorun uzun özürlü olmasını sağlar. Yapılan detaylı temizlik sayesinde motor kabloları ve diğer parçaların kir, toz ve pas gibi sebeplerle zarar görmesinin önüne geçilir. Daha temiz, kir ve paslanmaya karşı dayanıklı bir motor imkânı sunar.