Bordo pasaport kaç ülkeye vizesiz?

İçindekiler:

  1. Bordo pasaport kaç ülkeye vizesiz?
  2. Karayiplere vize var mı?
  3. Bordo Pasaport nasıl alınır?
  4. Barbados vizesiz gidilir mi?
  5. Bosna'ya vizesiz gidilir mi?

Bordo pasaport kaç ülkeye vizesiz?

Böylelikle Umuma mahsus pasaport sahibi Türk vatandaşları, toplam 111 ülkeye vizesiz ya da kapıda vize alarak seyahat edebilmektedirler.

Karayiplere vize var mı?

Karayipler vize incelemesini yaparken gitmek istediğiniz adalara bakmanızda yarar var. Karayip Adalarında Tobago, Barbados Barbuda ve Antigua adaları vize istememektedir. Virgin Adaları'na gitmek istiyorsanız İngiltere'de bulunan büyükelçilikten vize almanız gerekmektedir.

Bordo Pasaport nasıl alınır?

Bordo (Umuma Mahsus) Pasaport müracaatınız için öncelikli olarak nvi.gov.tr adresine giriş yaparak ikametinize en yakın yerin nüfus müdürlüğüne tıklayarak size en uygun saat ve tarihe randevu almanız gerekmektedir. Başvuru için kayıtlı ikamet adresinize göre nüfus müdürlüğü seçmeniz gerekmemektedir.

Barbados vizesiz gidilir mi?

Resmi pasaport sahibi Barbados vatandaşları, 90 gün süreyle vizeden muaftırlar. Umuma mahsus pasaport sahibi Barbados vatandaşları vizeye tabidir ve 90 gün ikamet süreli müteaddit giriş vizelerini e-vize olarak veya dış temsilciliklerimizden resen alabilmektedirler.

Bosna'ya vizesiz gidilir mi?

Bosna-Hersek: Bosna-Hersek'e gidecek umuma mahsus pasaport sahipleri 90 gün süreliğine vizeden muaftır. ... El Salvador: Kuzey Amerika'da bulunan El Salvador umuma mahsus pasaport sahiplerine 90 gün vizesiz seyahat hakkı tanımaktadır.