Bağkur prim ödemesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bağkur prim ödemesi nasıl yapılır?
  2. Bağkur borcu kredi kartı ile ödenir mi?
  3. Ziraat mobil Bağkur ödeme Nasıl Yapılır?
  4. Bağkur prim ödemesi ne zaman biter?
  5. Bağkur geç ödenirse ne olur?

Bağkur prim ödemesi nasıl yapılır?

Bağkur primleri SGK ile anlaşmalı olan bankaların şubelerine giderek yapılabilir. PTT şubelerinden şahsen yapılabilmektedir. SGK ile anlaşmalı olan bankalardan internet siteleri üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Bağkur borcu kredi kartı ile ödenir mi?

Yapı Kredi Internet Şubesinde ''SSK-Bağkur Ödeme''Menüsü ile İstediğiniz Zaman Ödeme. Yapı Kredi İnternet Şubesi kullanıcılarımız ''SSK-Bağkur Ödeme'' menüsünden hesaptan veya Kredi Kartından prim ödemelerini yapabilirsiniz. ... Kredi kartı ile yapılan işlemlerde tutara bağlı olarak işlem ücreti alınmaktadır.

Ziraat mobil Bağkur ödeme Nasıl Yapılır?

1 - Mobil Bankacılık uygulaması üzerinde Ödemeler menüsü altında SGK Prim Tahsilatları (SSK-Bağkur-Emsan) seçeneği içinde yer alan “Karekod Tara ve Öde” alanı seçilir.

Bağkur prim ödemesi ne zaman biter?

BAĞ-KUR PRİM BORÇLARI SİLİNEBİLECEK tarihine kadar ödemeleri halinde durdurulan hizmet süreleri ihya edilecek” şeklinde konuştu.

Bağkur geç ödenirse ne olur?

Yeni düzenleme sonucunda süresinde ödenmeyen bağ-kur primleri ilk üç ay için aylık olarak hem % 3 gecikme cezası hem de Hazine Müsteşarlığınca açıklanacak bir önceki aya ait YTL cinsinden iskontolu ihraç edilen Devlet iç borçlanma senetlerinin aylık ortalama faizi, bileşik bazda uygulanacaktır.