Orzax Imunol ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Orzax Imunol ne işe yarar?
  2. Orzax Imunol nasıl kullanılır?
  3. Imunol ne için kullanılır?
  4. Imuneks çocuklara verilir mi?
  5. Imunol C vitamini ne işe yarar?

Orzax Imunol ne işe yarar?

Imunol 40 Kapsül, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ve enfeksiyonlara karşı organizmanın harekete geçirilmesinde etkili bir gıda takviyesidir. Günlük organizmanın gereksinim duyduğu C vitamini değerlerine içerir. Antioksidan özelliği vardır. İçeriğindeki yüksek Beta Glukan dozu ile bağışıklık sistemini güçlendirir.

Orzax Imunol nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Tavsiye edilen günlük kullanım dozu ve şekli yetişkinler için tok karnına günde 1 kapsül kullanılması şeklindedir.

Imunol ne için kullanılır?

Beta Glukan 1,3/1,6 ve C Vitamini içeren İmunol Kapsül, bileşimindeki C vitamini ile yorgunluk ve bitkinliğin azaltılmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Bitkisel kapsüllerde satışa sunulmuştur.

Imuneks çocuklara verilir mi?

1-12 yaş arasında olan çocuklarda kullanılabilir bir şuruptur ve günde bir ölçek alınmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Imunesk şurup 150 ml içerdiği beta glukan sayesinde vücudun hastalıklara ve virüslere karşı daha dirençli bir hale gelmesine yardımcı olur.

Imunol C vitamini ne işe yarar?

İmunol 40 Kapsül Beta Glukan 1,3/1,6 ve C Vitamini içeren İmunol Kapsül, bileşimindeki C vitamini ile yorgunluk ve bitkinliğin azaltılmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.