2 yıla 1 kademe kimler alir?

İçindekiler:

  1. 2 yıla 1 kademe kimler alir?
  2. 2 yıla 1 kademe adaylık dahil mı?
  3. 2 yıla 1 kademe hangi madde?
  4. Iki yıla bir kademe nedir?
  5. Kaç yıla bir kademe?
  6. Adaylık süresi zorunlu hizmetten sayılıyor mu?
  7. Öğretmen kaç yılda bir kademe alır?
  8. Öğretmenlere 8 yıla bir kademe ne zaman verilir?
  9. Ücretli öğretmenlik doğu görevi sayılır mı?
  10. Mebbiste kademe ilerlemesi nasıl yapılır?

2 yıla 1 kademe kimler alir?

Zorunlu hizmet olan okulda göreve başlayıp zorunlu hizmeti bitmeden zorunlu hizmet olan başka bir okula geçen öğretmen 2 yıla 1 kademe alır. Zorunlu hizmeti bitmeden zorunlu hizmet olan başka bir okula geçen öğretmen burada zorunlu hizmetini tamamlayıp kalmaya devam ederse 2 yıla 1 kademe almaya devam eder.

2 yıla 1 kademe adaylık dahil mı?

Uygulamaya esas görüşler veren Devlet Personel Başkanlığı, adaylık sürelerinin, memur asil olarak atandıktan sonra da, iki yıla bir kademe uygulamasında değerlendirilemeyeceğine karar verdi.

2 yıla 1 kademe hangi madde?

Devlet Memurları Kanununun 64'üncü maddesi gereğince kalkınmada birinci derecede öncelikli yörelerde bulunanlara, bu yörelerde fiilen çalışmak suretiyle geçirilen her iki yıl için bir kademe ilerlemesi verilmektedir.

Iki yıla bir kademe nedir?

Devlet Memurları Kanununun 64'üncü maddesinde yer alan hüküm gereğince, kalkınmada birinci derecede öncelikli yörelere mecburi olarak sürekli görevle atanan memurların, burada geçirdiği her iki yıl için bir kademe verilmektedir.

Kaç yıla bir kademe?

Son sekiz yıl içinde herhangi bir disiplin cezası almayan memurlara, aylık derecelerinin yükseltilmesinde dikkate alınmak üzere bir kademe ilerlemesi uygulanır.

Adaylık süresi zorunlu hizmetten sayılıyor mu?

Zorunlu çalışma yükümlülüğüne tabi öğretmenlerin, zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarındaki eğitim kurumlarında adaylık dâhil fiilen öğretmen olarak geçirdikleri süreler zorunlu çalışma süresinden sayılır.

Öğretmen kaç yılda bir kademe alır?

Öğretmen arkadaşımız zorunlu hizmetini kalkınmada öncelikli bir ilde tamamlamış, buradan tayin olup yine kalkınmada öncelikli bir ilde görevine devam etmektedir.

Öğretmenlere 8 yıla bir kademe ne zaman verilir?

657 sayılı Kanunun 64. maddesinde yer alan hüküm uyarınca verilen 8 yıl boyunca disiplin cezası almamış olanlara verilen kademe uygulaması memurun göreve başlama tarihinde verilmelidir.

Ücretli öğretmenlik doğu görevi sayılır mı?

zorunlu çalışma süresinden sayılmaz.

Mebbiste kademe ilerlemesi nasıl yapılır?

1 – MEBBİS SİSTEMİNE KURUM MÜDÜRÜ ŞİFRESİ VE KURUM KODU TIKLANARAK GİRİŞ YAPILIR. 2 – SOL MENÜDEN “e-Personel Modülü”NE GİRİŞ YAPILIR. 3 – ORTA ALANDAKİ “Ara” BUTONU TIKLANARAK TÜM PERSONELİN BULUNDUĞU LİSTE AÇILIR. 4 – TERFİSİ YAPILACAK PERSONELİN BAŞINDAKİ DOSYA BUTONU TIKLANIR. 5 – AÇILAN PERSONEL SAYFASININ SOL ...