Kamu Hastaneler Genel Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Kamu Hastaneler Genel Müdürü kim?
  2. Türkiye Kamu Hastaneleri en az kac Yataklidir?
  3. Dr Avni uygar Seyhan Kimdir?
  4. Dr Avni uygar Seyhan nereli?
  5. TIG birimi kime bağlıdır?
  6. Hastaneler hangi bakanlığa bağlıdır?

Kamu Hastaneler Genel Müdürü kim?

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü
KHGM
Önceki kurumTürkiye Kamu Hastaneleri Kurumu
BağlılığıSağlık Bakanlığı
AdresÜniversiteler Mah. 6001. Cadde No:3 Bilkent / Çankaya / Ankara
Yönetici(ler)Dr. Hasan Aydınlık, Genel Müdür
6 satır daha

Türkiye Kamu Hastaneleri en az kac Yataklidir?

Yatak sayısına göre hastanelerin sınıflandırılması ise şu şekilde olmaktadır; 50 yataklı özel, kamu, dal veya araştırma hastaneleri. 100 yataklı hastane kompleksleri. 200 yataklı hastaneler.

Dr Avni uygar Seyhan Kimdir?

Avni Uygar SEYHAN Kimdir? 1983 yılında Kayseri de doğdu, ilk ve orta öğretimini Kayseri de tamamladı. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. ... 2012-2016 yıllında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Acil Tıp Asistanlığı eğitimini aldı.

Dr Avni uygar Seyhan nereli?

1983 yılında Kayseri de doğdu, ilk ve orta öğretimini Kayseri de tamamladı. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalında Doktoraya başladı.

TIG birimi kime bağlıdır?

TİG birimi bakanlık ve hastane arasındaki bağlantıyı sağlar, hastane bünyesindeki TİG uygulamalarını koordine eder ve sistemin gerekliliklerini yerine getirir. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde TİG birimi mevzuat gereği faaliyetlerini, başhekim yardımcısına bağlı olarak yürütmektedir.

Hastaneler hangi bakanlığa bağlıdır?

MADDE 1 – (1) Bu Yönetmelik, Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesisleri ile üniversitelerin tıp ve diş hekimliği alanında lisans ve uzmanlık eğitimi veren kurumlarının birlikte kullanımına ve Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesisleri ile üniversitelerin sağlık bilimleri alanında eğitim veren birimleri arasında yapılacak ...