Play kartın yıllık ücreti var mı?

İçindekiler:

  1. Play kartın yıllık ücreti var mı?
  2. Play kartı kimler alabilir?
  3. Play kart nasıl alınır?
  4. Genç Kart kimlere verilir?
  5. Yapı Kredi Play Öğrenci Kart nedir?
  6. Yapı Kredi kredi kartı limitimi nasıl artırabilirim?
  7. Garanti Bankası öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?
  8. Ziraat öğrenci kredi kartında faiz var mı?
  9. Ziraat öğrenci kredi kartı ödenmezse ne olur?

Play kartın yıllık ücreti var mı?

Öğrenci belgesi ile başvuran üniversite öğrencileri, yıllık üyelik ücreti ödemeden Play kartın tüm fırsatlarından yararlanabiliyor. Dilediklerinde Play Harçlık ile iki güne kadar faiz ve ücret ödemeden nakit çekerek anlaşmalı World üye İşyerlerinden yapacakları alışverişlerde puan kazanıyor.

Play kartı kimler alabilir?

18 yaşını doldurmuş ve Türkiye'deki tüm üniversitelerin (Açıköğretim ve uzaktan eğitim veren üniversitelerdeki bölümler hariç) 2 yıllık bölümlerinde okuyan öğrenciler ile 4 yıllık lisans ve yüksek lisans öğrencileri Yapı Kredi Play karta kefilsiz olarak başvurabilir.

Play kart nasıl alınır?

Yeni Play kart başvurusunda bulunanlar şube ve 4421 SMS kanalları aracılığı ile başvuruda bulunabilirler. Mevcutta Worldcard'ı olanlar şube, İnternet Şubesi ve call-center kanalları aracılığı ile mevcut kartlarını Play kart'a dönüştürebilirler.

Genç Kart kimlere verilir?

Öğrencinin Dostu Bankkart Genç Şimdi Hem Banka Hem Kredi Kartı
  • Kredi Yurtlar Kurumu'ndan (KYK) burs ya da öğrenim kredisi alıyorsan.
  • 18 - 26 yaş aralığında bir Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisiysen.

Yapı Kredi Play Öğrenci Kart nedir?

Yapı Kredi'nin öğrenci için kredi kartının ismi Play Kart'tır. Yapı Kredi gençleri bir araya getiren bir kredi kartını sunmaktadır. Bu kart da Yapı Kredi Play Kart'tır. Play Kart öğrencilerin başvurabileceği özel bir karttır.

Yapı Kredi kredi kartı limitimi nasıl artırabilirim?

SMS. SMS ile limit artırım talebinde bulunmak için, aralarında birer boşluk bırakarak sırasıyla LIMIT, kredi kartı numaranızın son 6 hanesi ve aylık net gelirinizi yazarak 4411'e SMS gönderebilirsiniz.

Garanti Bankası öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?

Bonus Genç öğrenci kredi kartı kullanacaklar 500 tl limitli kredi kartı kullanımından faydalanırlar. Öğrenciler aylık asgari tutarları düzenli olarak öderler ise banka şubelerine gidip, limit yükseltilmesi için talepte bulunabilirler.

Ziraat öğrenci kredi kartında faiz var mı?

1) Ziraat Bankası – Genç Bankkart Hem hesap kartı hem de kredi kartı olarak kullanabileceğiniz bu kart ile internetten ister mevduat hesabımızdaki parayla, isterseniz kredi imkânıyla alışveriş yapabiliyorsunuz. ... Alışveriş faiz oranı: 2.02% Nakit avans faizi: 2.02% Gecikme faizi: 2.52 %

Ziraat öğrenci kredi kartı ödenmezse ne olur?

Peki öğrenciler genç bankkart kredi kartı borcu ödenmezse ne olur? Borcunu ödemeyen öğrenciler ilk olarak fazladan kredi kartı gecikme faizi ödemek zorunda kalıyor. ... Bu durumda ödenmesi gereken tutar gecikme faizinin etkisiyle daha da artmış oluyor. Kart, bankadan gelen ikinci uyarının ardından alışverişe kapatılıyor.