Tatil com un sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Tatil com un sahibi kim?
  2. Tatil com nasıl ulaşabilirim?
  3. Otelden erken ayrılma para iadesi olur mu?
  4. Ugur Altun kim?
  5. Tatil com mail adresi nedir?
  6. Otel nereden bakılır?
  7. ETS Tur para iadesi ne zaman?
  8. Doluluk garantili sözleşmelerde iptal süresi kaç gündür?
  9. Tatil siteleri nereye şikayet edilir?

Tatil com un sahibi kim?

Metglobal'in sahibi olduğu ve yazılımlarını yaptığı Otel.com, Tatil.com, HotelsPro.com gibi turizm markalarının da sahibi olan Metglobal patronu Metin Altun'un aynı zamanda PayTrek Ödeme Sistemleri'nin de sahibi olduğu biliniyor.

Tatil com nasıl ulaşabilirim?

Tatil.com müşteri hizmetlerine 0850 222 68 35 no'lu numaradan ulaşabilirsiniz.

Otelden erken ayrılma para iadesi olur mu?

Otele giriş tarihinize 15 gün kalana kadar iptal - değişiklik talep etmeniz durumunda işlem ücretiniz tahsil edilerek paranız ödeme şeklinize göre iade edilir. 15 günden az bir süre kala ise ödemiş olduğunuz tutar üzerinden 5 kesinti yapılarak iptal işleminiz gerçekleştirilir ve iadeniz yapılır.

Ugur Altun kim?

Uğur Altun,Çocuk & Gençlik, Çocuk Öykü & Romankategorilerindeeserler yazmışbir yazardır. Yağmur Adam ve En Güzel Dans kitabının yazarıdır. ... Uğur Altun tarafından yazılan son kitap"Yağmur Adam ve En Güzel Dans", Redhouse Kidz Yayınları tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

Tatil com mail adresi nedir?

Tüm taleplerinizi destek@tatil.com adresimize rezervasyon numaranız ile beraber iletebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimize talepleriniz ulaştıktan sonra, size en kısa sürede telefon ya da e-posta üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Otel nereden bakılır?

En İyi Otel Web Siteleri
  • Booking.com. Hiç kuşkusuz benim en gözde sitem booking.com. ...
  • Hotels Combined. ...
  • 3. Agoda.com. ...
  • Google Hotel Finder. ...
  • Tripadvisor. ...
  • 6. Hotels.com. ...
  • 7. Cozycozy. ...
  • 8. trivago.com.
Daha fazla öğe...

ETS Tur para iadesi ne zaman?

ETSTUR'un hizmeti haksız olarak vermekten vazgeçmesi halinde ETSTUR, MÜŞTERİ'nin o güne kadar yaptığı tüm ödemeleri 14 gün içerisinde MÜŞTERİ'ye iade eder.

Doluluk garantili sözleşmelerde iptal süresi kaç gündür?

CAYMA HAKKININ SÜRESİ: Cayma hakkının kullanılması için 14 (ondört) günlük süre içinde SATICI' ya iadeli taahhütlü posta, faks veya eposta ile yazılı bildirimde bulunulması ve ürünün işbu sözleşmede düzenlenen “Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler” hükümleri çerçevesinde kullanılmamış olması şarttır.

Tatil siteleri nereye şikayet edilir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı İletişim Merkezi (KTBİM ALO 176), T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gelecek her türlü talep, şikâyet, görüş, öneri, ihbar ve soruları etkin ve hızlı çözüme kavuşturmak amacıyla “vatandaş memnuniyeti” odaklı olarak yaklaşık dört yıldır faaliyet göstermektedir.