Atiye deki Zühre kim?

İçindekiler:

  1. Atiye deki Zühre kim?
  2. Atiye'nin konusu ne?
  3. Atiye hikayesi nedir?
  4. Atiye de kim oynuyor?
  5. Atiye hangi kitaptan uyarlama?
  6. Atiyenin türü nedir?
  7. Atiye Nazım Kurtiz kim oynuyor?
  8. Atiyedeki Serdar Yılmaz kim?
  9. Atiye Cansu evlatlık mı?
  10. Atiyedeki Cansu kimin kardeşi?
  11. Atiye alıntı mı?
  12. Atiye kitap uyarlaması mı?
  13. Atiye kaç bölün?
  14. Atiye Dizisi Konusu Gerçek mi?

Atiye deki Zühre kim?

Usta tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Meral Çetinkaya, doğumludur. 1989-2002 yılları arasında yayınlanan Türkiye'deki en uzun dizilerinden Bizimkiler'deki Ayla Hanım rolü ile tanınan Meral Çetinkaya Bursa'da doğmuştur. Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda çalışmıştır.

Atiye'nin konusu ne?

İstanbul'da bir ressam, çıktığı kişisel yolculukta Anadolu'daki arkeolojik bir alana dair evrensel sırları ve bu alanın kendi geçmişiyle ilişkisini ortaya çıkarır. Beren Saat (Aşk-ı Memnu) ve Mehmet Günsür (Aşk Tesadüfleri Sever) başrollerde. Şengül Boybaş'ın romanından uyarlandı.

Atiye hikayesi nedir?

Adlı bir arkeolog Erhan (Mehmet Günsür) kalıntıları bir sembol, bağlayan bir sembol keşfeder Atiye ışık çok gizemli bir bağ getirerek, Göbekli tepe ile (Beren Saat). Atiye, hayatını alt üst edecek ve geçmişinin sırlarını, o kadim harabelerde saklı sırları keşfetme arayışına girecektir.

Atiye de kim oynuyor?

Atiye (dizi)
Atiye
SenaristJason George Nuran Evren Şit Fatih Ünal
YönetmenOzan Açıktan Burcu Alptekin Gönenç Uyanık Gökhan Tiryaki Ali Taner Baltacı
BaşrolBeren Saat Mehmet Günsür Metin Akdülger Melisa Şenolsun
ÜlkeTürkiye
25 satır daha

Atiye hangi kitaptan uyarlama?

Yazar Şengül Boybaş'ın Dünyanın Uyanışı adlı eserinden uyarlanmıştır.

Atiyenin türü nedir?

Bilim Kurgu GizemPsikolojik Gerilim Atiye/Türler

Atiye Nazım Kurtiz kim oynuyor?

Ana karakterler
Canlandıran oyuncuKarakter
Fatih AlNazım Kurtiz
Hazal TüresanHannah
Selen Öztürk - Sibel Melek AratSeher Altın
Senan KaraMelek Yılmaz
11 satır daha

Atiyedeki Serdar Yılmaz kim?

Serdar, Ozan'ın babasıdır. ... Atiye'nin geçmişine ait olan bulgulardan bazılarının çalınmasını ve bulunmamasını isteyen Serdar, geçmişin karanlığı ile bağlantılıdır ve her ne pahasına olursa olsun Atiye'nin yakınında olmasını ister. Atiye dizisinde Serdar karakterini Tim Seyfi canlandırmaktadır.

Atiye Cansu evlatlık mı?

Atiye'nin konforlu hayatının bir parçası. M.Ş.: Cansu ailesi tarafından evlat edinilmiş ve bunu bilerek büyümüş. ... Hikaye aktıkça Atiye'nin değişimiyle birlikte onun da değişimini göreceğiz.

Atiyedeki Cansu kimin kardeşi?

Melisa Şenolsun tarihinde doğdu. Aslen İzmirli olan Melisa Şenolsun, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir. Kendisi gibi oyuncu olan Efecan Şenolsun ağabeyidir. Kariyerine 2015 yılında Türk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar ile başladı.

Atiye alıntı mı?

Yazar Buket Uzuner 'Atiye' dizisinin karakterlerinin bir romanının ana karakterlerinin izinsiz bir şekilde kullanılmasından dolayı diziye telif davası açmış. Telifin sebebi ise Buket Uzenir'in romanındaki 'Defne Kaman' ve 'Umay Nine' karakterlerinin dizide izinsiz bir şekilde kullanılıyor olmasıymış.

Atiye kitap uyarlaması mı?

Şengül Boybaş tarafından kaleme alınan “Dünyanın Uyanışı” adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, genç ve güzel ressam Atiye'nin sürükleyici ve mistik hikayesini konu alıyor.

Atiye kaç bölün?

Atiye (dizi)
Atiye
ÜlkeTürkiye
DiliTürkçe
Sezon sayısı3
Bölüm sayısı24
25 satır daha

Atiye Dizisi Konusu Gerçek mi?

Şanlıurfa Örencik Köyü yakınlarında olan Göbeklitepe'nin ilginç hikayesini mistik şekilde anlatan Atiye dizisinin konusu ise Göbeklitepe'de yapılan keşifler sonucu ortaya çıkan sembolun ressam Atiye'nin çocukluktan beri çizdiği sembolle aynı olması sonucu yaşananlar. Atiye dizisini televizyonda yayınlanmıyor.