Paraf kart kredi kartı özelliği açma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Paraf kart kredi kartı özelliği açma nasıl yapılır?
  2. Paraf nereye atılır?
  3. Resmi evrakta paraf nereye atılır?
  4. Paraf kart hangi benzin istasyonu?

Paraf kart kredi kartı özelliği açma nasıl yapılır?

Sizlerde Paraf'ın eşsiz özelliklerinden yararlanmak istiyorsanız, Şimdi Başvur'a tıklayarak , istenilen kart türüne göre PARAF / PARAFLY boşluk, TCKN boşluk, gelir bilginizi yazıp 3452'e SMS gönderebilir, 08 Halkbank Dialog, Halkbank İnternet Şubesinden ya da size en yakın Halkbank Şubesi'nden başvuruda ...

Paraf nereye atılır?

Banka çalışanları sözleşmelerin alt kısımlarına paraf atar. Bir kişi isminin ve soyadının baş harflerini yazarak paraf atmış olur. Bu işlemle belgeyi ya da işlemi 'gördüm ve onaylıyorum' demiş olur. Paraf atmanın hukuki bir sorumluluğu yoktur.

Resmi evrakta paraf nereye atılır?

Paraf atma eylemi ise imza atması yetkisi bulunmayan, onay makamı olmayan memurlar ve personeller tarafından yapılır. Örneğin öğretmenler sınav kağıtlarına paraf atar. Banka çalışanları sözleşmelerin alt kısımlarına paraf atar. Bir kişi isminin ve soyadının baş harflerini yazarak paraf atmış olur.

Paraf kart hangi benzin istasyonu?

Paraf üyesi Opet ve Sunpet istasyonları, www.parafcard.com.tr veya Paraf Mobil'de Program Ortakları sayfasından firma adı alanına “OPET” yazılarak listelenebilmektedir. Aynı gün içinde yapılan 125 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahilindedir.