Yaşar Bedük hangi hastanede?

İçindekiler:

  1. Yaşar Bedük hangi hastanede?
  2. Prof Dr Yaşar Bedük kimdir?
  3. Prof Dr Sümer Baltacı Kimdir?
  4. Kadir Türkölmez kimdir?
  5. Önder Yaman hangi hastanede?
  6. Prof Dr Remzi Sağlam Kimdir?
  7. Evren Süer Kimdir?
  8. HoLEP ameliyatı ücreti ne kadar?

Yaşar Bedük hangi hastanede?

Askerlik ve mecburi hizmet görevlerinden sonra 1986 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Bölümüne uzman olarak başladı. 1987 de yardımcı doçent, 1988'de doçent, 1994'te profesör oldu....
Adı:MEHMET YAŞAR
Soyadı:BEDÜK
E-posta:[email protected]
Tel:
Ünvan:PROF.DR.
4 satır daha

Prof Dr Yaşar Bedük kimdir?

Dr. Yaşar BEDÜK, 1954 yılında Siirt'te doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 1972 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimine 1978 yılında başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, aynı fakültede tamamlayarak 1982 yılında Üroloji uzmanı olmuştur.

Prof Dr Sümer Baltacı Kimdir?

Dr. Baltacı, uluslar arası 'Journal of Urology', 'Urology' dergilerinde ve Türkiye'de çeşitli üroloji dergilerinde bilimsel danışma kurulunda yer almaktadır. ... Üroonkoloji Derneği'ne, Ürolojik Cerrahi Derneği'ne Avrupa Üroloji Derneği'ne üyedir. Evli ve bir kız çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Kadir Türkölmez kimdir?

Türkölmez, 2002 yılında Üroloji Doçenti olmaya hak kazandı. 2008 yılında ise Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında profesörlüğüne atandı. Kısa süreli olarak AÜTF/İbni Sina Hastanesi Başhekimliği görevini yaptıktan sonra halen aynı kurumda öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

Önder Yaman hangi hastanede?

Çalıştay sonrası yapılan dernek yönetim kurulu seçiminde, Ankara Üniversitesi Tıp fakültesi, üroloji anabilim dalı öğretim üyesi, Prof. Dr. Önder Yaman dernek yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Prof Dr Remzi Sağlam Kimdir?

1972-1974 yılları arasında İstanbul Hava Harp Okulu Sağlık Amiri ve uçuş tabibi olarak görev yaptı. 1974-1977 yılları arasında GATA Üroloji Kliniği'nde ihtisasını yaptı ve Haziran 1977'de Üroloji Uzmanı oldu. 1 Temmuz-'de Londra'da "Institute of Urology''de gözlemlerde bulundu.

Evren Süer Kimdir?

Evren Süer Üroloji, ,Üroonkoloji uzmanıdır.

HoLEP ameliyatı ücreti ne kadar?

Maliyet analizi incelendiğinde ise 70 g'dan küçük prostatlar için TURP yöntemi 2185 Euro, HoLEP ise 2151 Euro, 70 g'dan büyük prostatlar için açık prostatektomi 4064 Euro, HoLEP ise 2174 Euro olarak hesaplanmıştır. Tüm hastalar göz önünde bulundurulduğunda HoLEP tekniğimaliyeti düşük saptanmıştır.