Saç mezoterapisi nedir ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Saç mezoterapisi nedir ne ise yarar?
  2. Saç mezoterapi ne kadar sürer?
  3. Mezoterapi ne kadar kalıcı?
  4. Yüz mezoterapisi kaç seans olmalı?
  5. PRP tedavisi ne kadar etkili?

Saç mezoterapisi nedir ne ise yarar?

Saç Mezoterapisi, saç için gerekli olan vitamin, mineral ve aminoasit karışımlarının saçlı deriye enjekte edilmesi yoluyla uygulanan tedavi yöntemidir. Bu içerik 01.08.2021 tarihinde güncelemiştir. Bu yöntem ile saç köklerini besleyen bileşenlerin kolay bir şekilde saçta yerleşmesini sağlar.

Saç mezoterapi ne kadar sürer?

Uygulama ortalama 30-40 dakika kadar sürer. Uygulama sonrası dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Saç mezoterapisi yapıldığı gün banyo yapılmaması, saç boyatılmaması önerilmektedir.

Mezoterapi ne kadar kalıcı?

Selülit tedavisinde mezoterapi ile 4-10 hafta süre içinde, haftada bir uygulama ile başarılı sonuçlar alınır. Tedavi diyet ve egzersiz ile desteklenirse sonuçları oldukça kalıcıdır.

Yüz mezoterapisi kaç seans olmalı?

Yüz mezoterapisi başlangıçta 1-4 hafta aralıklarla uygulanır. Ortalama 4-6 seans sonrası 3-6 ayda bir tekrarı yapılabilir. Yüz mezoterapisi sonuçları ikinci seanstan sonra ortaya çıkmaya başlar. Tedavi bittikten sonra cilt yenileme etkisi devam eder.

PRP tedavisi ne kadar etkili?

Yapılan bilimsel çalışmalarda PRP uyguaması sonrası 2 haftada klinik cevabın gözlendiği ve bu cevabın 2-3 ay sürdüğünü görmekteyiz. Uygulamadan hemen sonra ciltte sağlıklı bir parlaklık ortaya çıkar.