Aşı Koyu denizi nasıl?

İçindekiler:

  1. Aşı Koyu denizi nasıl?
  2. Aşı Koyu Nerede Kalınır?
  3. Ekincik Koyu denizi nasıl?
  4. Sarıgerme Plajı Ücretli mı?
  5. Sarıgerme Plajı sığ mı?
  6. Ekincik Koyu kalabalık mı?
  7. Ekincik Koyu Nasıl Gidilir?
  8. Ortaca deniz kenarında mı?

Aşı Koyu denizi nasıl?

Ortaca Aşı Koyu Hakkında; Denizi ise muhteşemdir. Ortalama 50 metre açıldığınızda dahi su boyu göğüs hizanızı geçmiyor. ... Bir başka önemli konu ise sahip olduğu iskele ile denize daha açıklardan girmeyi mümkün kılmasıdır. Ayrıca bölgenin en berrak suyu diyebileceğimiz güzelliktedir.

Aşı Koyu Nerede Kalınır?

Aşı Koyu yakınındaki oteller
  • Lady Rose Boutique Pension. Dalyan Kent MerkeziAşı Koyu ile 4,9 kilometre. ...
  • L Hotel Sarigerme. Dalyan Kent MerkeziAşı Koyu ile 4,6 kilometre. ...
  • Sarıgerme Apart. ...
  • XL HOTELS. ...
  • Street61 Studios. ...
  • The Palm Apart Sarıgerme. ...
  • Hotel Sevgi. ...
  • TUI Magic Life Sarıgerme Hotel.
Daha fazla öğe...

Ekincik Koyu denizi nasıl?

Ekincik Koyu'nun denizi tertemiz, denize baktığınızda cam gibi bir deniz görüyorsunuz. Yazın kalabalıkta bu dediğim çok geçerli değil! Ekincik Koyu'nda yazın deniz suyu sıcaklığı 25-35 derece arasında değişiyor. Sarıgerme ve İztuzu Plajına göre Ekincik'in denizi daha sakin.

Sarıgerme Plajı Ücretli mı?

Sarıgerme Plajı'na giriş ücretlidir. Şayet aracınız ile girecekseniz hemen plaj girişinde yer alan otoparka aracınızı park edebilirsiniz. Araçla giriş ücreti 25 tl'dir.

Sarıgerme Plajı sığ mı?

Sebebi ise Dalaman ilçe merkezine çok daha yakın olması. 7 kilometrelik sahil şeridi, altın sarısı kumlarının üzerinden çıkan kum zambakları, sığ denizi ile Türkiye'nin en güzel plajlarından biri bence Sarıgerme Plajı. Dalaman plajları arasında da en güzeli.

Ekincik Koyu kalabalık mı?

Ekincik Koyu'nun kumsalı oldukça uzun. Yazın yüksek sezonda bile kalabalık burada sorun olmaz.

Ekincik Koyu Nasıl Gidilir?

Ekincik koyu, Muğla'nın Köyceğiz ilçesine 35 km uzaklıkta yer alıyor. Ekincik'e gitmek için öncelikle Köyceğiz'e ulaşmanız gerekir. Diğer bir alternatif ise, Dalyan'a varılır ve buradan feribotlarla Dalyan Kanalından karşıya geçilerek Ekincik Koyuna yaklaşık yirmi dakika sonra ulaşılır.

Ortaca deniz kenarında mı?

Ortaca merkezin deniz ile bir bağlantısı yoktur ancak Ortaca'nın bir beldesi olan Dalyan bu konuda oldukça zengin noktalardan biridir. Zaten bu yüzden çoğu tatilci Ortaca merkez yerine Dalyan'da konaklamayı tercih etmektedir. Dalyan sahilleri ve koyları ile beraber oldukça hoş plajları da vardır.