Farmasi aloe vera losyon ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Farmasi aloe vera losyon ne işe yarar?
  2. Aloe vera vücut losyonu ne işe yarar?
  3. Dr C Tuna Aloe Lotion ne ise yarar?
  4. Aloe Mask Farmasi ne ise yarar?
  5. Farmasi Aloe Vera lotion nasıl kullanılır?
  6. Aloe vera jel krem ne işe yarar?
  7. Dr Tuna Aloe Lotion nasıl kullanılır?
  8. Dr C Tuna Aloe Cream nasıl kullanılır?
  9. Aloe Mask Farmasi nasıl kullanılır?
  10. Farmasi Age Reversist gece maskesi ne ise yarar?
  11. Dr C Tuna Aloe Scrub nasıl kullanılır?
  12. Farmasi Dr Tuna aloe jel ne işe yarar?
  13. Aloe Scrub nasıl kullanılır?

Farmasi aloe vera losyon ne işe yarar?

FARMASİ ALOE LOSYON 200 ML Ciltteki nem seviyesini ayarlamaya yardımcı bir yüz bakım losyonudur. Cilde sürülüşü ve emilimi hızlıdır. Cilt yüzeyini koruyucu bir katman ile sarar. Shea Butter ile zenginleştirilmiş formülü cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcıdır.

Aloe vera vücut losyonu ne işe yarar?

Aloe El ve Vücut Losyonu anti-aging yani yaşlanma önleyici etkiye sahiptir. Ürün yalnızca cildi nemlendirmekle kalmaz, bu esnada yüksek oranda su tutma özelliği sunar. Bu da cildin kısa sürede dahi pürüzsüz, parlak, canlı ve doğal görünmesini sağlar.

Dr C Tuna Aloe Lotion ne ise yarar?

Ciltteki nem seviyesini ayarlamaya yardımcı yüz ve vücut bakım losyonudur. Ecocert onaylı t oranında Aloe Vera Suyu içerir. Cilde sürümü ve emilimi hızlıdır. Cilt yüzeyini koruyucu bir katman ile sarar.

Aloe Mask Farmasi ne ise yarar?

Yağlı, karma veya kuru ciltlere uygulanan bu maske, profesyonel bir bakım ürünü olarak da bilinmektedir. Maskenin diğer bir özelliği ise, cildi nemlendirmenin yanında, ciltlerin parlamasını ve yenilenmesini de sağlar. Uluslararası aloe bilim konseyi tarafından sertifikalı ve Ecocert onaylıdır.

Farmasi Aloe Vera lotion nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır: Yeterli miktarda losyonu temiz cildinize uygulayın. Dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın. Cildi kurutmadan gözenekleri temizleyen bir peeling ürünüdür. Uluslararası Aloe Bilim Konseyi tarafından sertifikalı ve Ecocert onaylı %50 oranında Aloe Vera Suyu içerir.

Aloe vera jel krem ne işe yarar?

Yanık tedavisinde sıkça kullanılan Aloe Vera Jeli, cildi kısa sürede rahatlatıyor ve iyileştiriyor. İçeriğindeki A, E, C ve B 12 vitaminleri ile cilde bakım yapıyor, egzama ve sedefe iyi geliyor, güneş yanıklarını ve tahrişleri iyileştiriyor.

Dr Tuna Aloe Lotion nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır: Yeterli miktarda losyonu temiz cildinize uygulayın. Dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın. Cildi kurutmadan gözenekleri temizleyen bir peeling ürünüdür. Uluslararası Aloe Bilim Konseyi tarafından sertifikalı ve Ecocert onaylı %50 oranında Aloe Vera Suyu içerir.

Dr C Tuna Aloe Cream nasıl kullanılır?

Hafif formülü sayesinde yapışkan his bırakmaz. Zeytinyağı ile zenginleştirilmiş formülü cildi dış etkenlere karşı korumaya yardımcıdır. Kullanımı:Yeterli miktarda kremi temiz yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın.

Aloe Mask Farmasi nasıl kullanılır?

Gün boyunca cildi yumuşatır ve rahatlatır. Nasıl kullanılır: Temiz yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayın. 15 dakika bekleyin ve ılık su ile nazikçe durulayın. Haftada 1-2 kez kullanın.

Farmasi Age Reversist gece maskesi ne ise yarar?

Premium C Vitamini sayesinde zararlı radikallerin oluşumunu azaltır, cildi canlandırmaya ve anti-aging etki sağlamaya yardımcı olur. Ertesi sabah yumuşacık, pürüzsüz ve ışıl ışıl görünen bir cilt ile uyanmanızı destekler.

Dr C Tuna Aloe Scrub nasıl kullanılır?

Zeytinyağı ile zenginleştirilmiş formülü tazelenmiş ve yumuşak bir cilt sağlar. Vitamin E içeriği ile cildin doğal ışıltısını arttırır. Nasıl Kullanılır: Kullanmadan öce yüzünüzü ve boynunuzu ıslatın. Nemli cildinize dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın ve ılık su ile durulayın.

Farmasi Dr Tuna aloe jel ne işe yarar?

Bu jelin ilk faydası, cildinizi yatıştırmaya ve sakinleştirmeye yardımcı olur. ... Aloe jel, anti bakteriyel ve anti septik özelliğini de içinde barındırmaktadır. Cilt üzerinde uygulaması çok kolay olan bu kozmetik ürünü bakteri üremesini engellemekte ve hijyen sağlamaktadır.

Aloe Scrub nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır: Kullanmadan öce yüzünüzü ve boynunuzu ıslatın. Nemli cildinize dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın ve ılık su ile durulayın.