CNR Kitap Fuarı metro ile nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. CNR Kitap Fuarı metro ile nasıl gidilir?
  2. Istanbul kitap fuarı nerede?
  3. CNR Boat Show 2021 iptal mi?
  4. Antalya Boat Show ne zaman?
  5. CNR Expo Fuar nasıl gidilir?

CNR Kitap Fuarı metro ile nasıl gidilir?

Metro. Hacıosman – Yenikapı metrosunun bağlantısını kullanarak "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" istasyonunda inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.

Istanbul kitap fuarı nerede?

Fuar merkezi Beylikdüzü son durakta bulunmaktadır. Tem otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılınız. Avcılar istikametine devam edip 2 km sonra Büyükçekmece tabelası istikametinde E5 karayolu ile 3 km sonra Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşacaksınız.

CNR Boat Show 2021 iptal mi?

CNR Expo Fuar Merkezi'nde binlerce deniz severi buluşturacak olan fuar, pandemi nedeniye uygulanmakta olan kısıtlamalar arasında yer alan hafta sonu sokağa çıkma yasağının CNR Avrasya Boat Show için ciddi bir kayıp oluşturması nedeniyle 19- tarihine ertelendiği belirtildi.

Antalya Boat Show ne zaman?

tarafından Antalya Deniz Ticaret Odası işbirliğinde, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Otelciler Federasyonu ve Antalya Gemi Mühendisleri Odası'nın değerli destekleri ile hazırlanan BOAT ANTALYA Motorlu, Motorsuz ve Yelkenli Tekneler ve Su Sporları Fuarı 4-8 Kasım ...

CNR Expo Fuar nasıl gidilir?

Fuara Ulaşım
  1. Metro. Hacıosman – Yenikapı metrosu ile Havalimanı bağlantısını kullanarak "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" istasyonunda inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.
  2. Marmaray. ...
  3. Metrobüs. ...
  4. IDO Deniz Otobüsleri. ...
  5. İETT Otobüsleri. ...
  6. Tramvay. ...
  7. Şehirler Arası Otobüs. ...
  8. Hava Yolu.