Sofra yemek Sahibi Kim?

İçindekiler:

  1. Sofra yemek Sahibi Kim?
  2. Obasan yemek Sanayi kimin?
  3. Euroserve kimin?
  4. Scolarest nedir?
  5. Nihat Kartal Kimdir?
  6. Limon Catering sahibi kim?

Sofra yemek Sahibi Kim?

Dünya lideri yemek ve destek hizmetleri sağlayıcısı Compass Group PLC'nin bir parçası olan Eurest Services, her sektörden farklı ölçeklerdeki işletme ve endüstri kuruluşlarına konukseverlik yaklaşımıyla, tek noktadan yürütülen ve yönetilen kapsamlı hizmetler sunan önde gelen bir tesis hizmetleri sağlayıcısıdır.

Obasan yemek Sanayi kimin?

Bursa, İstanbul ve Kocaeli'deki tesisleri ile hazır yemek sektöründe Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alan Obasan, 14.5 milyar sterlin ciroya sahipCompass Group tarafından satın alındı. Sofra Grup ismi altında sürdürüyor.

Euroserve kimin?

Dünya lideri yemek ve destek hizmetleri sağlayıcısı Compass Group PLC'nin bir parçası olan Euroserve Güvenlik, sizin, çalışanlarınızın ve misafirlerinizin konforu için tecrübe ve özen ile uluslararası “know how”ı lokal anlayışla birleştirerek, her sektörden her ölçekte şirkete modern ve teknolojik entegre çözümler ...

Scolarest nedir?

Dünya lideri yemek ve destek hizmetleri sağlayıcısı Compass Group PLC'nin bir parçası olan Scolarest, okul çağındaki çocuklarımıza ve gençlerimize sadece sağlıklı ve lezzetli yemekler sunmakla kalmıyor, “Ye-Öğren-Yaşa” felsefemizle onlara sağlıklı bir yaşam için rehberlik etme görevini de üstleniyor.

Nihat Kartal Kimdir?

NİHAT KARTAL KİMDİR 1964 yılında İstanbul'da doğdu. Turizm İşletme Mezunu olan Kartal, iş hayatına 1979 yılında Sheraton Otel de stajyer olarak başladı. Evli ve bir kız, bir erkek 2 çocuk sahibi olan Nihat Kartal yirmi beş yıldır Sofra Grup'ta görev alıyor.

Limon Catering sahibi kim?

Limon Catering Gıda sektöründe 2003 yılından bu yana hizmet üreten Sadioğulları Gıda, Harput Holding'in bu alandaki sektör lideri iştirakidir. Sadioğulları Gıda'nın tescilli markası Limon Catering, her gün yüzlerce firmada binlerce çalışanın yemek ihtiyacını karşılamaktadır.