Vodafone paketleri nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Vodafone paketleri nasıl iptal edilir?
  2. 7070 nasıl iptal edilir?
  3. Vodafone avantaj aşım paketi nasıl iptal edilir?
  4. Türk Telekom günlük burç nasıl iptal edilir?
  5. Konuşma aşım paketi nasıl iptal edilir?

Vodafone paketleri nasıl iptal edilir?

Satın aldığım paketi nasıl iptal ederim? Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

7070 nasıl iptal edilir?

Nasıl İptal Ederim? Bu servise olan aboneliğinizi aralarda boşluk bırakarak IPTAL BURCADINIZ yazıp 7070'e göndererek iptal edebilirsiniz.

Vodafone avantaj aşım paketi nasıl iptal edilir?

Ayrı ayrı iptal edilebilirler. Avantajlı Aşım İnternet Paketi IPTAL INTERNET AVANTAJ yazıp 7000'e SMS gönderilerek , Avantajlı Aşım Konuşma Paketi IPTAL KONUSMA AVANTAJ yazıp 7000'e SMS gönderilerek, Avantajlı Aşım SMS Paketi IPTAL SMS AVANTAJ yazıp 7000'e SMS gönderilerek iptal edilebilir.

Türk Telekom günlük burç nasıl iptal edilir?

Servisi iptal etmek için IPTAL BURC ADI (Örnek: IPTAL IKIZLER) yazarak 9090 'a ücretsiz mesaj gönderin. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilecektir.

Konuşma aşım paketi nasıl iptal edilir?

İnternet Aşım Paketi IPTAL INTERNET ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek , Konuşma Aşım Paketi IPTAL KONUSMA ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek, SMS Aşım Paketi IPTAL SMS ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek iptal edilebilir. Aynı zamanda paketler müşteri hizmetleri kanalından da iptal edilebilir.